Junior konsult - Finansiell Risk Management till SkySparc

Junior konsult - Finansiell Risk Management till SkySparc

Tar du examen till sommaren? Vill du arbeta på ett snabbväxande FinTech-bolag? Perfekt, då har du kommit rätt! SkySparc är ett snabbt växande bolag som vill växa med två talanger till Stockholmskontoret med start efter sommaren. SkySparc är en globalt ledande helhetsleverantör av tjänster och produkter till treasury-avdelningar, centralbanker och kapitalförvaltare.
Arbetsuppgifter

En del av din introduktion till tjänsten är att du kommer tilldelas en mentor som kommer bjuda med dig på kundmöten och insyn i pågående kundprojekt.

 • Som Junior konsult kommer du arbeta med världens främsta organisationer i spännande multinationella projekt med flera kontaktytor
 • Du kommer arbeta i kundprojekt tillsammans med seniora kollegor som kommer att stötta dig
 • I ditt arbete som Junior konsult kommer du ofta att arbeta med kunden för att implementera och testa lösningar. Allt som syftar till att utveckla och förbättra klienternas användning av sina portfölj- och riskhanteringssystem

Under ditt första år kommer fokus vara att lära dig rollen som konsult genom att bland annat delta i kundprojekt och lära dig SkySparcs produkter och arbetsmetoder. På sikt kommer du att ta dig an större ägandeskap i kundprojekt och fördjupa dina kunskper inom områden du brinner lite extra för.
Kvalifikationer

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för tjänsten och SkySparc som företag. Du motiveras troligtvis av att lösa utmanande problem, inspirera kollegor och bidra till förbättrade arbetsprocesser. De personliga kompetenserna som ligger till grund för rekryteringsprocessen är Problemlösande, Anpassningsbar och Kommunikativ. För att lyckas i rollen ser vi att du även har:

 • Mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
 • En masterexamen inom relevant område som exempelvis matematik, industriell ekonomi, eller teknisk fysik

Vi ser det som ett stort plus om du har läst kurser inom finansiell analys - och dataanalys.

Övrig information

 • Start: Efter sommaren
 • Omfattning: Heltid. Inledande provanställning om sex månader
 • Placering: Birger Jarlsgatan, centrala Stockholm
 • Arbetstider: Kontorstider. Utifrån önskemål från de kunder du samarbetar med kommer det förekomma resor i tjänsten
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SkySparcs önskemål är att alla frågor går till Academic Work
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Petar Cakovski, petar.cakovski@academicwork.se
 • Vänligen, skicka ditt CV, personliga brev och betyg från gymnasiet och universitetet i din ansökan.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se