Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior Key Account Manager till det snabbväxande bolaget 2care4!

Är du en relationsskapande och analytisk person som har ett stort intresse för försäljning? 2care4 söker nu en Junior Key Account Manager till deras svenska team som vill vara med på deras tillväxtresa. Brinner du för att utveckla din kompetens och personlighet och vill få ett ännu större ansvar där dina förmågor och erfarenhet växer? Sök då tjänsten redan idag - urval sker löpande!Arbetsuppgifter

I din roll som Junior Key Account Manager kommer du att ha en spännande vardag där dina idéer omfamnas och där the sky is the limit. Du kommer ingå i 2care4s team i Sverige, men du förväntas ha ca 15-25 resdagar per år. I rollen kommer du att samarbeta tätt ihop med dina andra KAM-kollegor samt ha en daglig kommunikation med dina kunder. Du kommer varje dag gå igenom 2care4s säljmodul för att hela tiden vara uppmärksam på vad som händer på marknaden. Månadsvis skickar du uppdateringar av prisöverenskommelser och skriver följsamhetsrapporter. Det krävs att du som person är relationsskapande för att kunna bygga och vårda relationer men också att du har en analytisk förmåga eftersom det är många olika områden du kommer att vara involverad i.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer till en början att vara:
 • Driva nya affärsinitiativ.
 • Ansvara för B2B-kunder.
 • Ansvara för portfölj och pipeline.
 • Bygga upp relationer.
 • Diskutera erbjudanden.
 • Ha ett samarbete med avdelningar på det danska huvudkontoret.


Kvalifikationer
 • Har mycket goda kunskaper i Excel.
 • Är flytande i det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift, med hänsyn till de interna och externa kontakterna du kommer att ha kontakt med i din roll.
 • Har någon form av erfarenhet ifrån en liknande roll, och som verkligen brinner för att skapa kundrelationer.
Det är meriterande för tjänsten om du;
 • Innehar en examen/master inom ekonomi eller farmaci ifrån universitetet.
 • Har kunskap om parallellhandel eller apoteksgrossistnivå: Parallellimportering / Detaljhandel (grossister).

Som person ser 2care4 att du är en utåtriktad lagspelare med rätt inställning. Du är nyfiken och hoppar med lätthet på förändringar samtidigt som du är systematisk och strukturerad. Du arbetar målmedvetet och trivs med att lösa uppgifter självständigt och som en del av ett team. Du är ansvarsfull och prioriterar kvalitet i ditt arbete samt att du har ett analytiskt sinne, är noggrann och har ett öga för detaljer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Norra Bantorget

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 maj 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare