Junior HR-administratör till Handelsbanken!

Junior HR-administratör till Handelsbanken!

Är du en administratör som vill få in en fot på en av Sveriges största banker? Vi söker nu för Handelsbankens räkning en junior administrativ person som är noggrann, snabb och taggad på ett kortare uppdrag. Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Handelsbanken har implementerat ett nytt HR-system och i samband med det ska personalakterna för medarbetare i Sverige digitaliseras. Din uppgift kommer alltså vara att föra in alla personalakter till det digitala. För att trivas i denna roll ser vi att du behöver tycka om administrativa uppgifter, vara noggrann och förstå enklara system.

Uppdraget är på cirka 2,5 månad och perfekt för dig som är i början av din karriär!

Du erbjuds
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner från Academic Work
 • Arbetslivserfarenhet från en av Sveriges största banker!
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som
 • Tidigare har arbetat med administrativa uppgifter
 • Är flytande i svenska i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Har ett stort intresse för finansmarknaden
Det är mycket meriterande om du har studerat en eftergymnasial utbildning inom HR eller liknande.

Vi söker dig som är
 • Noggrann
 • Snabblärd
 • Effektiv
Övrig information
 • Start: 23 januari
 • Omfattning: 100% till den 31 mars
 • Placering: Stockholm, Gärdet
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se