Junior handläggare inom Leasing till internationell storbank!

Junior handläggare inom Leasing till internationell storbank!

”-Jag får energi och daglig utveckling av att möta människor med olika bakgrunder och nationaliteter. När jag går till jobbet känns det inte som att gå till jobbet utan till en plats där vi umgås och skrattar.” Så beskriver en kollega hos företaget sin arbetsplats. Låter detta som något för dig? Är du en fena på service, tillgänglig omgående och har ett intresse för bank och finans? Då tror vi det här är en tjänst för dig.
Arbetsuppgifter

Som handläggare kommer du arbeta med främst telefonsupport till slutkunder, återförsäljare och Partners gällande Privatleasing samt Finansiell Leasing, från uppstart till avslut. Du kommer arbeta i flera datorsystem och hantera enklare administrativa arbetsuppgifter kopplade till samtalen. Du, som ny, kommer arbeta övervägande med telefonärenden. Academic Work erbjuder dig som är i början av din karriär här en fantastisk möjlighet till ett meriterande heltidsuppdrag hos kunden, som är en marknadsledande leverantör inom bank och finans där du bra ledarskap och en fantastisk möjlighet att knyta kontakter!

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer

Det är ett krav att du:

  • Har tidigare erfarenhet av en kundorienterad roll (kundtjänst eller butik) och trivs med telefon som främsta arbetsverktyg
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Är tillgänglig omgående

Det är meriterande om du:

  • Har arbetat i en roll där du primärt arbetat med service över telefon
  • Har erfarenhet inom bank- och finansbranschen
  • Har kunskap/stort intresse inom leasing/bank

Som person är du serviceminded och lyhörd inför kundens behov, då kundrelationen är otroligt viktig i denna roll. Du är lättlärd, problemlösande och är inte rädd att be kollegor om hjälp. Vi ser även att du är en optimistisk och flexibel person som trivs med att arbeta under högt tempo!

Övrig information
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, 6 månader med god chans till förlängning
  • Placering: Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se