Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Javautvecklare till stor och välkänd bank inom finans!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du i början av din karriär som gillar att arbeta i grupp, samt söker en ny utmaning att sätta tänderna i, se hit! Nu har du möjlighet att kliva in i en roll som junior javautvecklare på en av Sveriges stora och välkända bank inom finans, där du kommer arbeta i en molnbaserad plattform. En ypperlig chans att ta nästa steg i karriären, så tveka inte och skicka in din ansökan redan idag!Om tjänsten

Åt vår kunds räkning söker vi nu en junior javautvecklare som kommer arbeta med den tekniska förflyttningen som pågår mot en molnbaserad plattform och containerteknologi. I tjänsten kommer du ingå i ett team som arbetar med system för utlandsbetalningar inom bankväsendet. Till en början kommer du arbeta som teknisk support för att sätta dig in i systemen för att sedan kliva in i en roll som javautvecklare. för att successivt börja jobba med Javautveckling.

Du erbjuds

  • En dedikerad konsultchef
  • Utvecklingsmöjligheter hos en stor aktör inom Bank


Kvalifikationer
  • Utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har erfarenhet av att programmera i Java
  • Har erfarenhet av Java EE och Git
  • Har arbetat med Teamcity/Jenkins eller motsvarande
  • Har arbetat med Scripting och Linux vid systemadministration och konfigurationer
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har

  • Tidigare erfarenheter av att jobba på bank

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

För denna roll kommer vi väga in era personliga egenskaper och ser gärna att du är en person som gillar att arbeta i grupp, är strukturerad i ditt sätt att arbeta, initiativtagande och ser lösningar på de problem som kan uppstå!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se