Hoppa till innehåll

Javautvecklare till ledande medtech-bolag!

Nu har du som Junior Javautvecklare chansen att komma till ett världsledande bolag inom medicinteknik och få vara med och forma framtidens sjukvård och arbeta med den senaste tekniken. Som javautvecklare kommer du utveckla serverapplikationer som bidrar till utvecklingen av ett flertal medicintekniska produkter som har varit livsavgörande för människor världen över. Söker du en långsiktig utmaning på ett företag som kommer ge dig rätt förutsättningar att lyckas i din roll? Då har du hittar rätt. Ansök redan idag!Om tjänsten

Nu har vi en spännande möjlighet för en junior javautvecklare att ansluta sig till företagets ITS-team (Integrated Therapy Solutions). De är dedikerade till att utveckla en svit av serverapplikationer som omfattar både kliniska och icke-kliniska användningsområden och som distribueras på kundservrar eller i molnet. Applikationerna har sömlösa gränssnitt mot en mängd system, inklusive SAP och andra administrativa system, medicinsk utrustning som är ansluten via olika nätverkstekniker, och övrig medicinteknisk utrustning inom sjukhusets nätverk. Dessutom är vi ansvariga för användarportalen som stödjer servicetekniker och andra användare.

Som Javautvecklare kommer du erbjudas en bred roll där arbetsuppgifternas karaktär är varierande, men du kommer bland annat:

 • Att bedriva front- och backend-programmering med huvudsaklig fokus på Java och JavaScript, med möjlighet att arbeta med C# och Go.
 • Att delta i enhetstestning som en integrerad del av arbetet.
 • Att delta i kodgranskningar, samtidigt som du får möjlighet att ha din egen kod granskad.
 • På sikt kommer du att driva egna implementationsförslag och vara delaktig i viktiga designbeslut.

Teamet ITS tillhör avdelningen Research & Business Development och består av sju personer varav fem av dessa utgår från kontoret i Stockholm och två från kontoret i Indien.

Du erbjuds

 • Professionellt ledarskap och inkluderande arbetsmiljö.
 • Arbete i en innovativ avdelning som främjar kreativitet och entreprenörskap.
 • Globalt nätverk med kompetenta kollegor världen över.


Kvalifikationer
 • Har en akademisk utbildning inom datateknik
 • Har grundläggande kunskaper inom Java och JavaScript
 • Har goda tal- och skriftkunskaper i engelska

Det är meriterande om du har

 • Läst kurser inom programspråksemantik, programdesign, programspråkkonstruktion eller kompilatorkonstruktion.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Flexibel
 • Självgående
 • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec. 2023 (32 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare