Hoppa till innehåll

IT-tekniker till LTC-Services

Vill du bidra med teknisk kompetens och ett trevligt kundbemötande har vi en passande tjänst för dig! LTC Services söker nu en ny IT-tekniker som kommer arbeta kundnära i tekniska miljöer och hjälpa deras kunder att hitta smarta lösningar. Välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.Om tjänsten

LTC Services AB är ett IT-företag som arbetar med helhetsansvar för sina kunders IT-funktioner, infrastruktur och säkerhet. Det vill säga support, drift och underhåll av såväl datakommunikation, verksamhetskritiska system som det digitala skyddet mot intrång och virus. LTC Services växer och söker därför nu en ny medarbetare till teamet! I denna roll kommer du att få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i ett härligt team, där du även kommer ha möjligheter att utvecklas och lära av mer seniora kollegor. Denna roll passar dig som brinner för kombinationen av service, samarbete och IT- då arbetet till stor del sker ute hos LTC Services kunder såväl planerat som ad-hoc.

Som IT-Tekniker på LTC Services arbetar du främst inom infrastruktur och säkerhet. Du ingår i ett team med 2-3 tekniskt kunniga personer som tillsammans arbetar proaktivt kring vidareutveckling, effektivisering, felsökning och åtgärder av problem i kunders IT-miljöer. Rollen utgörs till största del av teamarbete, parallella engagemang i flera kundmiljöer och service-besök ute hos kund. Arbetet är väldigt varierande mellan planerat arbete och akuta ad-hoc-ärenden. Du utgår från LTCs kontor på Tegnérgatan 34, men med stor del kundnärvaro. Vidare innefattar arbetsuppgifterna att:

 • Hjälpa LTCs kunder med mer eller mindre komplexa supportärenden, inklusive felsökning och åtgärd
 • Ansvara för on- och off-boarding gällande IT-verktyg, access till system etc hos kunder
 • Ansvara för drift och support på utpekade kunder tillsammans med ett team av tekniker
 • Delta i uppdrag och projekt som syftar till att förbättra IT-Infrastruktur/-Säkerhet
 • Delta i uppdrag och projekt som syftar till att ta över en kund från en konkurrent, inklusive att flytta applikationer till LTCs driftmiljö
 • Stort fokus på IT-Säkerhet både strategiskt och operativt

Tjänsten passar dig som har ett starkt intresse för IT och teknik och vill utveckla din kunskap vidare i en ansvarsfylld roll. Du gillar att lösa problem och drivs av att arbeta på ett företag där du får varierade uppgifter. Du trivs i ett arbetsklimat med högt tempo och högt i tak och har lätt att sätta dig in i ny teknik.

Du erbjuds

 • Möjlighet till att arbeta i team och lära av mer seniora kollegor.
 • Ett arbete med en god arbetskultur och fina teamsamarbeten
 • Roliga årliga resor tillsammans med dina kollegor


Kvalifikationer
 • Har minst 2-3 års erfarenhet av att arbeta med teknisk support i en roll som onsite-tekniker, 2-nd line eller 3-rd line.
 • Har stor erfarenhet och mycket goda kunskaper i att administrera och konfigurera Office 365.
 • Erfarenhet och goda kunskaper inom Microsoft server, inklusive Active Directory .
 • God insikt i nätverksfrågor, Switch, Wi-Fi och brandväggar.
 • Innehar B-körkort.
 • Obehindrat kan tala och skriva på både svenska och engelska, då båda språk används i det dagliga arbetet för kommunikation med kunder samt för dokumentation.

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av att arbeta med drift av applikationer och system.
 • Erfarenhet av att arbeta med virtualisering samt i virtuella miljöer.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
För att både trivas och lyckas i rollen krävs det att du som person är analytisk, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du har hög problemlösningsförmåga samtidigt som du är mycket ansvarstagande och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 jan. 2024 (34 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga