Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

IT-Tekniker sökes till högskola i Stockholm!

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för data och IT, är en stjärna på service och vill jobba som IT-Support på en högskola i Stockholm! Du kommer arbeta tillsammans med ett sammansvetsat team i Stockholm. Teamet tror på stort engagemang och kommunikation i rollen som supportmedarbetare.Om tjänsten

I rollen som It-support kommer du att ingå i en enhet som arbetar med högskolans användarnära IT-miljö. Detta är ett konsultuppdrag som löper fram till sommaren där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos kunden.

Du erbjuds

 • En möjlighet att utvecklas som IT-tekniker och arbeta i ett drivet supportteam!
 • Tillfälle att utöka ditt kontaktnät och öka chansen till nya karriärmöjligheter!
 • En engagerad konsultchef från Academic Work som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär
  Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Kvalifikationer

Är framåt och social, samtidigt som du har god serviceförmåga och inte är rädd för att ta initiativ eller föra fram förslag och fatta beslut. Vi ser även att du är duktig på att hantera parallella arbetsuppgifter och projekt samt prioritera därefter.
Eftersom det är ett vikariat ser vi gärna att du är lättlärd och självständig så att du tidigt kommer in i rollen och arbetsuppgifterna.

 • Har en högskoleutbildning inom IT (exempelvis högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig IT-utbildning och minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt gymnasium eller likvärdig utbildning samt 3 års erfarenhet från liknande arbete.
 • Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet.
 • Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt, gärna Windows 10 och 11.
 • Kunskaper om ärendehanterarsystem
 • Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du

 • Kan tala fler språk än svenska och engelska
 • Erfarenhet av ärendehanterarsystemet TopDesk

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kommunikativ
 • Initiativtagande
 • Ordningssam
 • Strukturerad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen.

Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se