IT-supporttekniker till ledande matvarukedja!

IT-supporttekniker till ledande matvarukedja!

Nu har du möjligheten att arbeta på en av Sveriges mest folkkära matvarukedjor som IT-supporttekniker på heltid. Vår kund är ute efter en serviceinriktad och nätverkande person som från och med januari hjälper deras användare med felsökning och hantering av IT-relaterade frågor. Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Som IT-supporttekniker på det här företaget kommer ingen dag vara den andra lik. Du kommer syssla med ett brett spektra av IT-relaterade uppgifter för att optimera användandet av deras tjänst. Här arbetar du på plats på kontoret i Solna omger dig av ett glatt och drivet team.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Hjälpa användare med frågor och tekniska fel
  • Hantera ärenden i syfte att förbättra användarupplevelse
Vi söker dig som
  • Är en fena på Office 365
  • Har erfarenhet inom Windows 10 & 11
  • Har kunskap för WiFi och nät, samt utrustning för konferensrum
  • Varit i kontakt med iOS/Mac
  • Talar och skriver svenska & engelska obehindrat
Det är även meriterande om du:

* Har erfarenhet av och kan ServiceNows ärendesystem.

Som person är du positiv, prestigelös och självgående. Du behöver också ha lätt för att samarbeta i grupp och lätt kunna ta in information.
  • Start: 16 januari
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Solna
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Kontaktperson Academic Work
Email Mejla Academic Work
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se