Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Installatör till ONNEC!

Ansök nu

Onnec Group strävar efter att vara hjärtat i cONNECtions och behöver stärka upp teamet med tekniska installatörer! Som installatör hos Onnec får du vara med att tillhandahålla framtidens datacenter samtidigt som du är en del av ett familjärt företag där alla bryr sig om och hjälper varandra. I den här rollen sitter du inte stilla bakom en dator utan får vara ute på fält och uppleva spännande projekt!



Arbetsuppgifter
 • Dra fiberkablar och installera datanät
 • Installera servrar och switchar
 • Säkerställa hög kvalitet och noggrannhet i arbetet
 • Delta i månadsmöten på kontoret och vara ute hos kunderna


Kvalifikationer
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift
 • Tycker om att jobba praktiskt

Det här är en roll där du kommer få lära dig mycket när du väl är på plats, Onnec värderar ditt mindset och hur du är som person. Du kommer få jobba praktiskt och vi ser således gärna att du har en god verktygsvana. Det är meriterande om du har

 • Tidigare arbetslivserfarenhet som snickare eller hantverkare
 • Kunskap inom fibersvetsning (Fiber Splicing)

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Noggrann
 • Samarbetsinriktad
 • Självgående

Sista steget i rekryteringsprocessen kommer vara en bakgrundskontroll där vi kommer ta del av belastningsregistret.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare