Innesäljare till DREM!

Innesäljare till DREM!

Vill du hjälpa husägare att spara energi och samtidigt göra något gott för klimatet? Vi söker nu flera Innesäljare till DREM. Här får du möjlighet att bli en del av ett företag som är påväg mot en riktigt spännande tillväxtresa. Om du får energi av försäljning och har erfarenhet kring energiförsörjning kan det vara dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande
Arbetsuppgifter

DREM har skapat en innovativ och digital försäljningsresa för att hjälpa kunderna att välja rätt värmepump för sitt boende. Som Innesäljare kommer du få ansvar för hela kundresan, från det virtuella hembesöket till att hjälpa kunden att lägga en order och planera in installationen. Det innebär att du kommer få möjlighet att arbeta med kunderna på ett mycket nära och personligt sätt, även om det sker helt digitalt.

Du kommer även arbeta nära erfarna kollegor och samarbetspartners från tillverkar- och installatörsledet för att få bästa möjliga stöttning i ditt uppdrag att hjälpa kunderna med deras behov.

På DREM får du en unik möjlighet att arbeta med en innovativ och digital försäljningsresa. Hjälpa kunderna välja rätt värmepump samtidigt som du får stöd och möjlighet att lära och utvecklas.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har erfarenhet av energikonsultation, genom exempelvis rådgivning kring solceller, bergvärme, värmepumpar
  • Tidigare arbetat med säljprocesser
  • Är flytande i svenska både i tal och skrift
Vi söker dig som är:
  • Målinriktad
  • Nätverkande
  • Problemlösande

För att att trivas i rollen krävs det att du är social och motiveras av att arbeta mot mål. Du har en förmåga att kommunicera med olika typer av kunder och skapa en känsla av förtroende. Du trivs med att interagera med människor och får energi av att hjälpa kunder att hitta den bästa lösningen för dem.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Placering: Stockholm, Söder

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se