Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

ICT-Tekniker till Datacenter!

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Utforska en spännande möjlighet med oss på Academic Work! Vi letar efter en IT- och teknikintresserad person att ansluta till vårt dynamiska team vid ICT-centret strax norr om Stockholm, i Rosersberg. Med vårt 24/7-driftschema får du en mångsidig arbetsupplevelse med dag-, kvälls- och nattskift och en flexibel arbetsvardag. Sök tjänsten som ICT-tekniker idag!Om tjänsten

Uppdraget som ICT-tekniker ger dig en spännande möjlighet att få arbeta hos en av de ledande aktörerna inom IT och telekom med morgondagens teknik i ett team som präglas av en stor skopa lagkänsla, samarbete och humor.
Uppdraget inleds med en månads introduktion på dagtid där du får ta rygg på dina seniora kollegor för att bli varm i kläderna och känna dig trygg innan du tar klivet in i skiftschemat. När du väl börjar i skiftschemat kommer du arbeta i ett rullande 3-skift med arbetspass förlagda både förmiddag, eftermiddag och kväll/natt. Du kommer alltid ha minst en kollega vid din sida under skiftpassen.
Detta är ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd som konsult hos Academic Work och arbeta ute hos bolaget i fråga. Uppdraget är långsiktigt och förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns mycket goda möjligheter till förlängning.

Vi erbjuder:

 • En spännande möjlighet att utvecklas inom IT-branschen och vara en del av den dagliga supporten.
 • En stimulerande arbetsmiljö med en stark företagskultur och skickliga kollegor som arbetar med de senaste teknikerna.
 • En långsiktig position
  Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande
  Som ICT-tekniker innefattar dina arbetsuppgifter:


Arbetsuppgifter
 • Hantera supportärenden relaterade till organisationens hård- och mjukvara.
 • Analysera och lösa problem, antingen självständigt eller genom att koordinera med andra supportteam för mer komplexa ärenden.
 • Arbeta med hårdvarusupport, felsökning och övervakning.


Kvalifikationer
 • Har en stark passion för IT och teknik, med förmågan att ta in ny information och driva ditt eget lärande.
 • Har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
 • Har god datorvana och är bekväm med att arbeta i ett 3-skiftschema.
 • Är en lagspelare med god samarbetsförmåga.
 • Har god dokumentationsförmåga.
 • Är ute efter en långsiktig tjänst där du kan utvecklas.
  Vi rekommenderar att du som söker har B-körkort och tillgång till egen bil för att underlätta din pendling till och från arbetsplatsen.

Övrig information:

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid. En månads introduktion på dagtid och därefter arbete i 3-skift.
 • Placering: Rosersberg, norr om Stockholm
  Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.


Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se