Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

HR-assistent till ett av Stockholms ledande universitet

Ansök nu

Vi söker nu dig som omgående är redo att gå in en administrativ HR-roll på deltid. Om du är ambitiös, lättlärd och hungrig på ny kunskap är detta din chans. Är du dessutom intresserad av den akademiska världen är det ett stort plus, sök redan idag!



Om tjänsten

Vår kund är ett av Stockholms och Sveriges ledande universitet. Under hösten behöver de extra stöttning på en av institutionernas HR-avdelningar. Arbetet kommer vara väldigt varierande från dag till dag, och för att lyckas i rollen krävs att du är flexibel och alert. Arbetsgruppen består av ca 10 personer och i rollen som HR-assistent kommer du arbeta nära gruppens HR-partners. På kontoret är det en lugn miljö med mysig stämning, samtidigt som det är högt till tak och ett prestigelöst klimat. Det är även en väldigt internationell prägel på verksamheten och den är till sin natur också högst akademisk.

Du erbjuds



Arbetsuppgifter
 • Administrativ avlastning, både för kollegor och doktorander
 • Registrera utlägg och reseräkningar
 • Kvittoregistrering
 • Kommunikation med interna och externa anknytningar


Kvalifikationer

För att klara av rollen är du självgående och otroligt snabblärd. Du har lätt att läsa av sammanhang och förstå nya uppgifter och du är inte heller en främling för akademiskt arbete. För att trivas behöver du också tycka om administrativt arbete. Du har också en optimistisk grundinställning och är service minded.
Skallkrav:

 • Utbildning: Pågående eftergymnasiala studer med ca 1 år kvar till examen
 • Språk: Flytande svenska och goda kunskaper i engelska (pga internationell miljö)

Meriterande:

 • Erfarenhet av ekonomiarbete, administrativt arbete eller HR-arbete
 • Akademiskt intresse/nyfiken på forskning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Flexibel, optimistisk och service minded
 • Självgående med god prioriteringsförmåga
 • Kommunikativ och vältalig
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare