Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

HR-ansvarig till Pelago Bioscience

Hos Pelago Bioscience får du möjligheten att kliva in i en intressant och varierande HR-roll med goda utvecklingsmöjligheter i ett spännande tillväxtbolag. Du kommer stötta företagets chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor, och självständigt driva och utveckla projekt. Detta är ett vikariat som pågår till årsskiftet. Sök tjänsten redan idag då start är omgående!Arbetsuppgifter
 • Självständigt driva och utveckla det dagliga HR-arbetet.
 • Förvalta, underhålla och utveckla HR-processer inom exempelvis arbetsmiljöarbete, rekrytering, onboarding och medarbetarutveckling.
 • Utvärdera och fortsätta driva företagets HR-system (AlexisHR) och eventuellt kartlägga andra HR-system som kan ersätta det befintliga.
 • Supportera, vägleda och coacha företagets linjechefer i deras dagliga arbete samt inom breda HR-frågor.
 • Implemetera och upprätta rutiner, processer och styrande dokument.


Kvalifikationer
 • Har utbildning inom personal/HR eller motsvarande.
 • Har erfarenhet av att självständigt leda och driva projekt.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska muntligt och skriftligt, då båda språken.
 • Vi söker främst dig med flera års erfarenhet av självständigt HR-arbete, men är även öppna för en mer junior kandidat förutsatt rätt personliga egenskaper och driv.

Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för att lyckas och trivas i uppdraget. Vi söker dig som är driven, självgående och trivs med att ta egna initiativ. Du är prestigelös och har god förmåga till helhetssyn i en dynamisk miljö. Du har lätt för att skapa relationer, är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Vidare är du resultatorienterad och strukturerad.

Övrig information
 • Start: Omgående/senast slutet av april. Uppdraget pågår till årsskiftet med viss chans till kort förlängning.
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Solna.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 maj 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare