HR administratör

HR administratör

Har du en utbildning inom HR och erfarenhet av HR administration? Se hit! Vi söker en person som gillar att arbeta administrativt och har lätt för att hantera olika system. Sök redan idag då vi jobbar med löpande rekrytering.
Arbetsuppgifter

Som HR administratör kommer du att vara behjälplig under det stora systembytet som genomförs just nu då företaget kommer att arbeta med SAP SuccessFactors. Du kommer bland annat att arbeta med löpande registrering av avtal och säkerställa att alla filer är uppdaterade över de olika systemen. Vidare kommer du att vara behjälplig vid frågor kopplat till HR-administrationen.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har en utbildning inom HR
  • Har en administrativ vana
  • Är flytande i det svenska och engelska språket i tal och skrift
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning
  • Placering: Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se