Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Har du ett intresse för fordon och teknik? Kika här!

Ansök nu

Gillar du att grotta ner dig i hur tekniska prylar i vardagen fungerar, skruvar du upp tvättmaskinen när den går sönder och letar efter vad som kan vara trasigt eller fixar du bilen själv när den går sönder så kan det vara dig vi letar efter! Vi söker nu efter dig som är en lagspelare med ett gediget intresse för fordon och motorer. Detta är en tjänst för dig som lockas av breda och varierande, teoretiska och praktiska arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.Arbetsuppgifter
 • Före provningen se till att provobjektet prepareras, förbereds och installeras
 • Genomföra provning i avancerad labbmiljö
 • Underhålla och kalibirera instrumenten i provcellerna
 • Arbeta med systematisk felsökning
 • Ha kundkontakt genom mail och telefon avseende prövningen av kundens objekt


Kvalifikationer

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att kvalificera för tjänsten så ser vi att du har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper engelska, goda kunskaper i Officepaketet samt ett B-körkort. Du är även öppen för ett flexibelt arbetsschema då AVL tillämpar ett skiftschema. Vidare ser du dig själv som en händig person samt att du har ett intresse av fordon, motorer och teknik.

 • Vänligen, skicka ditt CV och ett personligt brev där du motiverar ditt intresse för fordon, motorer och teknik i din ansökan.

Det är meriterande om du har:

 • En relevant utbildning från gymnasiet eller högskola/universitet
 • Tidigare relevant arbetslivserfarenhet
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, skiftschema
 • Placering: Södertälje eller Haninge

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare