Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Fullstackutvecklare till Söderberg och Partners!

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Som utvecklare hos Söderberg & Partners är du en del av ett stort internationellt bolag men med entreprenörsandan och de korta beslutsvägarna kvar. Här jobbar du i en modern utvecklingsorganisation som alltid strävar efter att utmana sig själva och tillsammans med dina kollegor jobbar ni för att skapa de bästa lösningarna inom fintech! Låter det som något för dig? Läs vidare!Om tjänsten

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande aktörer inom kapitalförvaltning och erbjuder rådgivning inom komplexa områden som exempelvis pension, företagsförsäkringar och förmögenhetsrådgivning till såväl privatpersoner som företag och institutioner. Idag har de, förutom i Sverige, även kontor i Danmark, Norge, Finland, Nederländerna, Luxemburg, Österrike och Spanien. Med anledning av expansion såväl nationellt som internationellt och att satsningar sker på flera håll inom bolaget behöver de bland annat anställa en utvecklare till ett av teamet inom Product Development.

Du erbjuds

 • Arbete i ett internationellt bolag med mycket goda utvecklingsmöjligheter
 • Arbete i ett stort bolag men där entreprenörsandan finns kvar
 • En kultur som tillåter alla att bidra med sina tankar och idéer
 • Konkurrenskraftig lön och bra förmåner

Arbetsuppgifter

Teamet som du kommer ingå i är ansvarig för utvecklingen av Payroll, S&P´s lönesystem som används både internt och som outsorucingverktyg till deras kunder. Systemet används för att sköta lönerna från ax till limpa med allt från tidrapportering, milersättningar, utlägg etc. och har runt 25 000 användare. Teamet består idag av fyra utvecklare och din närmsta chef som även själv utvecklar. Förutom ditt närmsta team samarbetar du även med QA-teamet som testar produkterna och även en del kontakt med andra utvecklingsteam för att dela kunskap och idéer.
Här kommer du in i ett prestigelöst och hjälpsamt team där man jobbar mot samma mål och vi söker dig som trivs i en händelserik miljö där du verkligen får vara med och bidra.Kvalifikationer

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Motivera väl i din ansökan varför du valt att söka. Detta är en roll för dig som trivs med ett högt tempo, samarbete och som lockas av fintech-branschen!

 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Har flerårig erfarenhet av utveckling i C# .NET
 • Har goda kunskaper i JavaScript, S&P använder React som ramverk
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet
 • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom finans

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stureplan och möjlighet till några dagars distansarbete/vecka
 • Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se

Rekryteringsprocessen

 • Intervjuer med Academic Work
 • Kodprov
 • Intervjuer med S&P
 • Referenser + beslut
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 augusti 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se