Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Fullstackutvecklare C# .Net till Sokigo

Ansök nu

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden samt marknadsledande i Sverige inom geografisk IT. Det här är en roll för dig som vill vara med och skapa verklig verksamhetsnytta inom bygg och miljö. Sokigo erbjuder dig en utvecklande roll i ett stabilt företag med väletablerade kunder.Arbetsuppgifter
 • Här kommer du bli en del av Sokigos hjältar som strävar efter att ständigt förbättra och utöka produktutbudet. Du kommer tillhöra ett nystartat team med fokus på nya webbaserade lösningar. Arbetet innebär att du kommer behöva jobba såväl självständigt som i nära samarbete med övriga team.


Kvalifikationer
 • Har goda erfarenheter av att arbeta med fullstack-utveckling, främst C#.Net
 • Har arbetat i agila utvecklingsteam
 • Har erfarenhet av Javascript och React
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Även dina personliga egenskaper är viktiga i denna process, och vi kommer främst att fokusera på följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Löfströms Allé 1B, Sundbyberg
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 nov. 2023 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare