Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Finsktalande Customer Advisor till Pre-Collection (deltid)

Publiceringsdatum
22 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Luomalla innovatiivisia ratkaisuja, jotka on mukautettu aikamme elämäntapaan, Nordax Bank erottuu joukosta. Täysi keskittyminen eteenpäin, mahdollisuudet avautuvat nyt sinulle, joka kaipaat arvokasta osa-aikatyötä. Oletko henkilö, joka on intohimoinen palveluun, pidät tiiviistä asiakaskontakteista ja haluat kerätä kokemusta pankkialalta? Haluatko myös olla osa yrityskulttuuria, jolle on ominaista uusi ajattelu ja tulevaisuus? Silloin suomenkielisen neuvonantajan työ Collections-issa on sinua varten.Om tjänsten

Nordax Bank arbetar med att skapa produkter och tjänster som är anpassade efter vår tids sätt att leva. De vill skapa förändring genom att kliva ut ur boxen och utmana storbankerna. Nordax Bank har sitt kontor i fräscha lokaler i Vasastan och söker nu flera kollegor som kan komma in och stötta upp mot de finska kunderna. Du kommer över telefon att hjälpa kunder med att få rätsida på sina ekonomiska utmaningar. Det kommer bli ditt uppdrag att hålla Nordax Bank kreditförluster på en förväntad nivå genom att hjälpa kunderna med deras ekonomiska problem inom bankens ramar och policys.

Collections hanterar kravprocessen för Nordax Banks befintliga kunder. Avdelningens uppdrag är att arbeta för och tillsammans med kunderna för att hitta betallösningar utifrån bolagets riktlinjer och kundens situation. Du kommer även att hantera inkommande och utgående samtal med kunder som har hamnat i betalningssvårigheter. I samtalen kommer du att hjälpa kunder att identifiera en fungerande betalningsplan med målsättning att få kunden att komma i fas med sina betalningar.Tjänsten passar dig som brinner för kundservice och har ett stort kund- och affärsfokus. Det är viktigt att du tycker om telefonen som arbetsredskap, är noggrann och har ett öga för detaljer. Du är en driven person som jobbar effektivt och tycker om att vara i en föränderlig miljö. Rollen innebär stundtals högt tempo och Nordax ställer höga krav på god service samtidigt som de är mycket lyhörda för medarbetarnas behov och värnar starkt om att ha en god arbetsmiljö.

Du erbjuds

 • En varierande roll i ett nytänkande och snabbföränderligt bolag
 • En möjlighet att samla på dig värdefull erfarenhet från bankbranschen
 • Att bli en del av ett sammansvetsat team med en härlig företagskultur, med roliga aktiviteter (b.la frukost varje vecka), coachande ledarskap och en kultur där man bryr sig om varandra!

Viktigt för dig att veta:
Denna tjänst börjar med en heltidsintroduktion under två veckor på kontoret. För att du ska ha bra förutsättningar att börja arbeta krävs så hög närvaro som möjligt under dessa två veckor. Efter de två veckorna, medan du fortfarande är under utbildning, kommer skiften att schemaläggas under dagtid på kontoret. När du kan arbeta självständigt går det också bra att arbeta kvällar, helger och på distans.

Då anställningen är en visstidsanställning med sysselsättningsgrad på cirka 25 % ser vi att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis pågående studier. Schemat är varierande där det krävs att du är flexibel och kan arbeta utifrån de arbetstoppar som avdelningen har.
Anställningen inleds med en 2 veckors introduktion och utbildning.Arbetsuppgifter
 • Ha daglig kundkontakt via mail och telefon
 • Hantera kundärenden gällande förfallna fodringar för Nordax Banks befintliga kunder
 • Rådgiva och tillsammans med kunden hitta betallösningar utifrån bolagets riktlinjer och kundens situation
 • Sköta administrativa uppgifter kopplat till samtalen


Kvalifikationer
 • Talar och skriver obehindrat på finska, då det kommer att vara ditt primära arbetsspråk
 • Erfarenhet från ett serviceyrke med mycket kundkontakt, gärna över telefon
 • God systemvana
 • Kan arbeta många timmar under de två första veckorna i varje månad när det är som mest att göra
 • Minst en avslutad gymnasieutbildning
 • Grundläggande kunskaper i svenska och/eller engelska till intern kommunikation

Som person är du noggrann, kommunikativ och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Vidare är du en serviceinriktad person och drivs av att skapa resultat. För att lyckas i rollen och trivas i teamet är du en utåtriktad och engagerad medarbetare med en positiv inställning. Du kan såväl arbeta självständigt under eget ansvar som att samarbeta med andra i gruppen.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann
 • Ansvarstagande
 • Uthållig
 • Serviceinriktad

Övrig information:

 • Start: Så snart som möjligt
 • Placering: Stockholm, Gävlegatan 22, möjlighet att arbeta på distans kan ges efter introduktion
 • Arbetstider: Vardagar varierar mellan 07:30 - 16:00, helger och kvällar kan förekomma vid arbetstoppar
 • Omfattning: Deltid, cirka 25%
 • Placering: Kontoret är placerat i fina lokaler på Torsplan, du förväntas att arbeta från kontoret
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 mars 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se