Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Executive Assistent sökes till Vattenfall!

Publiceringsdatum
23 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du ha ett arbete med varierande uppgifter där du blir en viktig del i en organisation som är Sveriges största elproducent? Trivs du även i en händelserik miljö med högt tempo. Vi söker dig som är ett energiknippe som kommer att fungera som chefsstöd. Sök rollen idag då vi tillämpar löpande urval!Om tjänsten

Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna. I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.

Som executive assistent på Vattenfall Värme erbjuder vi dig ett självständigt och omväxlande arbete i en dynamisk miljö. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av administrativt arbete i en assisterande/koordinerande roll med hög servicenivå. Det är meriterande om du har arbetat med assistentarbete på exekutiv ledningsnivå.

Dina personliga egenskaper kommer att väga tungt. Detta är en roll för dig som trivs i en miljö med stundtals högt tempo och höga krav på ordning och reda. Du har ett strukturerat arbetssätt karaktäriserat av professionalism, initiativrikedom och flexibilitet. Du är van vid att arbeta självständigt och med stor integritet. Rollen kräver god social kompetens och mycket goda kommunikativa egenskaper i både tal och skrift på svenska och engelska. Detta är ett kortare uppdrag på ca 4 månader. Vi ser gärna att du kan starta i december, och är tillgänglig för uppdraget fram till sista mars.

Du erbjuds

 • Arbetslivserfarenhet hos en av Europas största elproducenter
 • Nya fräscha lokaler i anslutning till Solna och Mall of Scandinavia
 • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din karriär


Arbetsuppgifter
 • Bistå Sverigechefen och den högsta ledningen med planering och samordning av möten, förbereda material, presentationer, utskick, skriva protokoll, boka resor och konferenser
 • Delta i ledningsgruppen
 • Du kommer även ha ett stort ansvar för planering, genomförande av evenemang och mindre projektarbeten


Kvalifikationer
 • Tidigare arbetat med assistentarbete på executiv ledningsnivå
 • Har minst två års erfarenhet av att administrativt arbete i en assisterande eller koordinerande roll
 • Har en akademisk utbildning från universitet eller högskola eller annan relevant eftergymnasial utbildning.
 • Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska
 • Har mycket goda kunskaper inom Teams, SharePoint, PowerPoint samt övriga Office-program

Blir du högaktuell i denna rekryteringsprocess kommer du behöva genomgå och klara en säkerhetsprövning, bakgrundskontroll och ett drogtest.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 jan. 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Norrköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga