Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Executive Assistant till växande Howden Re!

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du tillhöra ett bolag som är den snabbast växande återförsäkringsmäklaren i Norden och Europa? Nu har du chansen. Howden Re, som är den ledande risk-, kapital- och strategiska rådgivaren för den moderna kunden, söker en Executive Assistant till sitt team i Stockholm. Är du serviceminded, noggrann och gillar att vara spindeln i nätet kan detta vara rollen för dig. Sök idag - urval sker löpande!Om tjänsten

I rollen som Executive Assistant hos Howden Re kommer du att ingå i ett team på 15 personer som är fördelade i Stockholm och Norge samt ytterliggare kollegor i London. Du kommer primärt att stötta både Head of Continental Europe och gruppens ledare i Norden. En stor del av din roll är att strukturera/organisera och sköta planering/logistik för konferenser, event, möten och resor, samt att du kommer att ansvara för att administrera utgifter.

Det kommer vara varierande arbetsuppgifter som att iordningställa inför möten, supporta teamet på kontoret samt hjälpa besökare. Det är viktigt att du är proaktiv, tar initiativ och känner dig bekväm med att ta kontakt med andra personer inom och utanför organisationen. Du kommer att ha kontakt med andra Personal Assistants i London och samarbeta nära dem för att koordinera i Europa.

Du erbjuds:

  • Attraktivt kontorsläge centralt i Stockholm.
  • Att få vara en del av en växande internationell bransch som har en entreprenöriell anda.
  • En rolig arbetsplats med sunda värderingar och fokus på personalens välmående - People first är mottot.


Kvalifikationer
  • Har arbetslivserfarenhet ifrån en liknande roll där du har arbetat administrativt och supportfokuserat i en kontorsmiljö. Exempelvis som Personal Assistant/VD-Assistent/Executive Assistant/Office Manager eller liknande.
  • Är självsäker och bekväm att arbeta på ett organiserat och mycket effektivt sätt i en global miljö.
  • Har kunskap i Microsoft office paketet samt Outlook.
  • Har professionella kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift då arbetet sker på båda språken vardagligen.

Det är meriterande om du har

  • Språkkunskaper utöver svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser Howden Re att du har följande personliga egenskaper: Du är noggrann och professionell med starka interpersonella färdigheter, och du kan snabbt etablera relationer inom verksamheten. Du upprätthåller konfidentialitet, gillar utmaningar och trivs i en entreprenöriell miljö. Du behöver vara serviceminded, utåtriktad och tycka om att göra det där lilla extra. Du är självgående, initiativtagande och gillar att vara spindeln i nätet där du får koordinera allt från event och möten till resor.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och Howden Re:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Sophie Markström. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet,mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

OBS! På grund av semestertider kan det komma att dröja med återkoppling på din ansökan men vi strävar alltid efter att du ska få återkoppling inom 2 veckor. Urval och intervjuer med Academic Work sker löpande, om du blir aktuell för en intervju med Howden Re kommer det tidigast att ske från V.32 när de är tillbaka från semestern.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 september 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se