Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Erfaren redovisningsekonom till spännande bolag!

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Oavsett om du är i början på din karriär eller har lång erfarenhet så kan denna roll passa dig! Vi söker en engagerad och framåtsträvande redovisningsansvarig som inte bara har en passion för siffror utan också en önskan att växa in i en ledande roll på sikt. Här får du chansen att inte bara hantera komplexa redovisningsuppgifter utan också att vara en del av ett team som värderar personlig utveckling och tillväxt. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har det som krävs för att bli en framstående ledare, då är det här jobbet för dig - Urval sker löpande!Om tjänsten

Som redovisningsekonom hos vår kund får du en central roll där du ansvarar för systemadministration och kundkontakter. Med stöd av ett dedikerat ekonomiteam och en öppen dörr till chefsrollen på sikt, erbjuder vi en möjlighet till långsiktig utveckling och karriärväxt. Med 15 personer i företaget, varav två i ekonomiteamet, finns en tydlig möjlighet att växa in i en ledande roll på sikt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar komplex redovisning, avstämningar och fakturering. Utöver detta förväntas du genomföra djupgående analyser för verksamhetsförståelse och framställa relevanta rapporter som stödjer våra strategiska beslut. Med en portfölj av både stora och små kunder inom elektronik- och batteribranschen är du ansiktet utåt för vår organisation. Du kommer att ha nära kontakt med vår marknadsavdelning för att administrera kundavtal och säkerställa en smidig kundupplevelse.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där varje dag är fylld med utmaningar och möjligheter till personlig och professionell utveckling. Om du trivs med att arbeta i en miljö där ingen dag är den andra lik och där du kan göra verklig skillnad, då är detta tjänsten för dig. Kom och gör skillnad med oss!

 • Arbetsvecka: 37,5h
 • Start: september

Du erbjuds

 • Utvecklingsmöjligheter där du själv får möjligheten att forma rollen utefter dina kunskaper
 • En långsiktig anställning
 • En omväxlande vardag tillsammans med härliga kollegor


Arbetsuppgifter
 • Arbeta brett och ansvara för redovisningen
 • Genomföra verksamhetsanalyser och ta fram rapporter
 • Ansvara för löpande processer, inklusive kontroll av nyckeltal och kreditupplysningar på leverantörssidan
 • Avstämningar & komplex fakturering
 • Ansvara för systemadministration och kundkontakter


Kvalifikationer
 • Är utbildad civilekonom
 • Minst 3 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete på ett litet eller mellanstort företag
 • Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift
 • Har ett analytiskt tänk, är nyfiken och lösningsorienterad
 • Kunskap och intresse om systemadministration och vidareutveckling av befintligt system
 • Kunskap i redovisningssystemet Visma Control

Det är meriterande om du har

 • Kunskap i Super Office och Hogia Lön

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
Vi söker en driven, ansvarstagande teamspelare med stark problemlösningsförmåga och analytiskt tänkande. Du är utåtriktad, serviceminded och har förmågan att ställa krav när det behövs. Erfarenhet eller intresse av miljöfrågor är meriterande. Med "skinn på näsan" tar du dig an utmaningar med beslutsamhet och uthållighet.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juli 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se