Hoppa till innehåll

Erfaren HR-Specialist mot rekrytering

Är du erfaren inom IT-rekrytering och har tidigare erfarenhet av att agera chefsstöd? Vi söker dig med minst 4 års erfarenhet till en spännande tjänst hos en av våra kunder med central placering på Söder. Vi tillämpar löpande urval så sök redan idag!Om tjänsten

Arbetsgruppen består idag av 5 specialister som arbetar dedikerat mot företagets IT-enhet, vilken omfattar ca 800 personer varav ca 60 chefer. Konsultuppdraget syftar till att arbeta med rekrytering inom IT-enheten i tätt samarbete med en rekryteringsspecialist. Uppdraget beräknas sträcka sig under hela 2024 med uppstart en vecka in i januari. Arbetsbelastningen kan variera under uppdragets gång men utgångsläget är +/- 75%.

Du erbjuds

 • En dedikerad konsultchef
 • En trygg och senior arbetsgrupp
 • Centralt placerat kontor
 • Möjlighet till remotearbete


Arbetsuppgifter
 • Genomförande av rekryteringsprocesser (samtliga delar)
 • Arbete med LinkedIn Recruiter
 • Chefsstöd
 • Arbete med personlighetstester


Kvalifikationer

För att passa i rollen tror vi att du har 4-8 års erfarenhet och har hög kompetens inom arbetsområdet. Du är självgående inom alla delar i rekrytering och har goda kunskaper inom IT-rekrytering, och tillräckligt trygg i ditt arbete för att agera förebild för mer juniora kollegor. Mer specifikt tror vi att du som söker har jobbat minst 5 år som rekryteringsspecialist eller motsvarande, varav minst 2-3 år med bred rekrytering inom IT. För att passa i rollen har du dessutom god erfarenhet av, och är bra på, att genom intervjuer och tester identifiera och analysera beteenden och personlighet. Utöver det är du bra på att jobba med LinkedIn Recruiter och ser det som en självklar del av jobbet.

 • Språk: Flytande i svenska (koncernspråk) och god förståelse för engelska
 • Certifiering i någon typ av personlighetstester.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Proaktiv
 • Kommunikativ
 • Målmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bakgrundskontroll kommer att genomföras på kandidater som går vidare i processen.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 jan. 2024 (41 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga