Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

En driven ekonomiassistent med intresse för hållbarhet och människors hälsa

Ansök nu

Precis som titeln säger så är vi nu på jakt efter en självgående, noggrann och driven ekonomiassistent. Vi söker dig som antingen är i början av din karriär eller som har några års erfarenhet och söker nästa utmaning. Vill du vara med och göra skillnad för människors hälsa samtidigt som ni jobbar mot en mer hållbar framtid? Skicka då in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.Kvalifikationer
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Har tidigare yrkeserfarenhet av liknande ekonomiarbete
  • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska då båda språken används i det dagliga arbetet
  • Har god systemvana
  • Har goda kunskaper i Excel

Som person ser vi att du självgående, noggrann och driven. Du jobbar bra i team och hjälper gärna dina kollegor när det behövs. Du är prestigelös, ser vad som behövs göras och motiveras av att ha många bollar i luften.

Vi kommer under processens gång att skicka ut ett Personlighets- och problemlösningstest (ca 40 + 12 minuter).

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Åkersberga

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juli 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare