Ekonomiassistent till Livi fastigheter

Ekonomiassistent till Livi fastigheter

Studerar du ekonomi på högskola eller universitet och söker ett meriterande arbete på deltid? Har du även någon tidigare erfarenhet av löpande bokföring samt ett stort intresse för att lära dig? Då kan det vara dig vi söker för rollen som ekonomiassistent till Livi fastigheter! Här kommer du främst stötta ekonomichefen med den löpande bokföringen men även i det dagliga arbetet, högt som lågt. Skicka in din ansökan redan idag då start sker i början av 2023.

Information om uppdraget

Livi Fastigheter är en koncern som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter på ett långsiktigt och hållbart sätt. Koncernen inriktar sig på samhällsfastigheter och bostäder i region Stockholm, Mälardalen och i Östergötland.

Företaget är aktiva genom hela värdekedjan, från förvärv, planläggning och projektutveckling till uthyrning, förvaltning och förädling. Kopplingen mellan stabila penningflöden från förvaltningsportföljen och effektiv projektutveckling av bostäder och samhällsfastigheter skapar långsiktighet i vår affär.

För medarbetarna på Livi Fastigheter är det viktigt att skapa hållbara och levande områden. Byggmaterial, konstruktioner, samarbetspartners och övriga aspekter i byggprocessen är därför omsorgsfullt utvalda för att vara både resurseffektiva och vänliga mot miljön.

Detta är en deltidstjänst där du inledningsvis kommer arbeta ca 8-16 timmar i veckan. Under perioden jan-mars kommer du fokusera extra mycket på att stötta ekonomichefen i den löpnade bokföringen då de själva arbetar med bokslutet och under resterande månader kommer arbetsuppgifterna variera.

Du erbjuds
 • En arbetsplats där du får utvecklas och lära dig mycket i det dagliga arbetet
 • En dedikerad konsultchef från Academic Work för att stötta dig i arbetet och din utveckling
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I denna rollen kommer du bland annat få:
 • Stötta i den löpande bokföring
 • Följa upp transaktioner
 • Bokföra i Fortnox
 • Arbeta med in och utbetalningar
 • Avlasta ekonomichefen i det dagliga arbetet
Eftersom rollen i helhet handlar om att stötta ekonomichefen kommer det finnas möjlighet att lära sig mycket i rollen. Du kommer få lösa problem, ta action på snabba puckar som kan dyka upp samt få lära dig flera nya system.

Vi söker dig som
 • Studerar på högskola eller universitet med inriktning på ekonomi och har minst 1 år kvar av studierna
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Är noggrann, initiativtagande och flexibel
 • Har erfarenhet av löpande bokföring sedan tidigare
Övrig information
 • Start: januari
 • Omfattning: deltid, ca 8-16 h /vecka
 • Placering: Stockholm, Strandvägen
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se