Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Ekonomiassistent på deltid till Sefina!

Ansök nu

Söker du ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna och vill passa på att arbeta heltid under lov? Då kan denna tjänst vara intressant för dig! Rollen är perfekt för dig som vill samla på dig värdefull erfarenhet vid sidan av studierna inom leverentörsreskontra, bokföring och kontering.Arbetsuppgifter
  • I rollen kommer du främst att arbeta med leverantörsreskontra.
  • Du kommer även få möjlighet att arbeta med andra delar så som: kontering, utbetalningar- manuella och filbetalningar, enklare bokföring, inscanning och sortering av post.
  • Dina arbetsuppgifter kommer även att innefatta att bokföra betalningarna, svara på frågor från butiken, t.ex. kolla om en betalning kommit in, hjälpa till med likviditet i Trustly, ta emot leveranser och svara i telefon.


Kvalifikationer
  • Har en pågående universitetsutbildning inom ekonomi med minst 1 år kvar.
  • Har god vana av att arbeta med Office-paketet.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då detta används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har arbetat inom ekonomi tidigare.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
Noggrann, självgående, orädd och trivs med att arbeta i en snabb och flexibel miljö.Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare