Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Systemtekniker till försvarsområdet

Publiceringsdatum
15 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren systemtekniker som är intresserad av bidra till Sveriges säkerhet och vill jobba med IT-infrastruktur inom försvarsområdet - här finns en unik möjlighet för dig! Hos Milso kommer du att arbeta med stora kunder inom försvarsområdet och utveckla deras IT-miljö och infrastruktur. Är det dig vi beskriver? Sök redan idag, vi tillämpar löpande urval!Om tjänsten

Milso AB är ett oberoende tjänsteföretag som erbjuder kvalificerade tjänster inom teknik, ledning och IT till deras kunder. Milso har sitt största verksamhetsområde inom försvarsområdet inom vilket flera av de drygt 20-talet medarbetarna har sin bakgrund. Nu befinner de sig i en mycket spännande tillväxtfas med nya projekt i sikte och behöver därmed bli fler. Milso söker därför en system- eller driftstekniker som kommer att arbeta med daglig drift och utveckling av den lokala och högkvalificerade IT-miljön och infrastrukturen hos en av deras mest framstående kunder inom försvarsområdet. Här handlar det om en spännande verksamhet inom ett tekniskt avancerat område som är en viktig del i Sveriges säkerhet där ni ansvarar för IT-infrastrukturen hos kunden med allt från kabeldragningar, underhålla dolda och öppna nätverk och säkerställa att IT-miljön löper på problemfritt. Uppdragen och kontrakten hos kunden är långa - här bedrivs ett engagerande och nära samarbete med kunden med trivsam miljö, där Milsos medarbetare varit på plats sedan början av 2000-talet.

Du erbjuds

 • Att jobba i ett team med kompetenta medarbetare i ett spännande och viktigt område inom försvar och säkerhet
 • Att ingå i ett företag med en stark kultur och social gemenskap
 • Långsiktiga utvecklingsmöjligheter
 • Attraktiva villkor och en rörlig lönemodell samt komplett pensions- och försäkringsplan
 • Träning på arbetstid


Kvalifikationer
 • Har flerårig erfarenhet i en liknande tjänst inom IT-infrastuktur eller systemdrift
 • Har avklarad högskoleutbildning, eller motsvarande, inom IT-infrastruktur
 • Har arbetat med både Windows/Windows server alternativt UNIX/Linux
 • Är intresserad av VMware (vCenter, vSphere, Automation)
 • Har arbetat med databaser, helst PostgreSQL
 • Är flytande svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av IT-drift inom sekretesskänslig verksamhet
 • Erfarenhet av paketeringsmjukvara för Windows (Chocolatey), Atlassian (Jira, Confluence, Bitbucket)
 • Grundläggande förståelse i programmering och script (Java, Bash, Python och Perl)
 • Intresse av försvarsområdet

Dina personliga egenskaper är lika viktiga som din tekniska kompetens. Vi tror att du är mycket driven och har en positiv inställning till de utmaningar du ställs inför. Du jobbar strukturerat på egen hand samtidigt som du agerar tillmötesgående i ditt bemötande mot andra och har en god samarbetsförmåga.

Tjänsten inkluderar arbete med sekretesskänsliga uppgifter varför endast svenskt medborgarskap och godkänd registerkontroll är ett krav för anställning.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 april 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se