Hoppa till innehåll
Ansök nu

Har du erfarenhet av att arbeta med teknisk support och är intresserad av att arbeta med digitalisering, IT och projektledning i en organisation som är mån om medarbetaren? - Läs vidare! Vi söker nu åt en av våra kunders räkning en IT- och digitaliseringskoordinator på heltid, där du kommer att få arbeta i en varierad roll som inkluderar projektledning, support och IT-administration.Kvalifikationer
 • Relevant eftergymnasial utbildning inom IT, digitalisering eller motsvarande.
 • Ha erfarenhet av att arbeta med teknisk support, det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med projektledning alternativt har annan ledarskapserfarenhet.
 • God kunskap inom Windows, iOS och iPad OS, Office, Adobe, Follow-me-print, nätverk, Active Directory, och mötesrumsteknik.
 • Du behöver vara kunnig inom Microsoft 365, Microsoft teams och Azure AD.
 • Naturlig omvärldsbevakare som följer nyheter och trender inom IT och digitalisering.
 • Du behöver ha obehindrade kunskaper i svenska och engelska då båda dessa språk används i det dagliga arbetet dels i kommunikation med andra dels är de språk som används för att skriva och läsa befintlig dokumentation.

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av att arbeta som IT-konsult, eller i en miljö där du har agerat serviceinriktat och samarbetsinriktat.
 • Erfarenhet av att leda, eller aktivt ha deltagit i planeringen och utförandet av ett eller flera projekt.

För att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper:

 • Innovativ med ett genuint intresse för IT och digitalisering och hur det kan skapa nytta och värde i en organisation.
 • Serviceinriktad och pedagogisk, då detta är en stödjande roll där du på ett ödmjukt och trevligt sätt kommunicerar med, instruerar och utbildar användare och kollegor.
 • Har du en stor social förmåga då det här är en nätverkande och samarbetsinriktad roll där det är viktigt att ha förmågan att bibehålla goda relationer och vara mån om att bidra till goda samarbeten.
 • Initiativrik då organisationen förväntar sig att digitaliseringsenheten ligger steget före och hittar och föreslår förbättringsmöjligheter.
 • Ansvarstagande och se till att de projekt du är delaktig i utförs och slutförs på ett bra sätt och ha ordningssinne.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare