Digital kommunikatör till utbildningsföretag!

Digital kommunikatör till utbildningsföretag!

Har du ett intresse för varumärkesbyggande, content, foto, färg/form och sociala medier? Vill du få erfarenhet av detta redan under studierna? Nu finns möjligheten för dig som läser marknadsföring med inriktning kommunikation, grafisk formgivning eller kanske grafisk design att bli en del av ett varmt, härligt och kreativt gäng som behöver stöttning i deras profilering utåt mot deras målgrupp. Om du dessutom har ett intresse för hantverk och småföretag så är detta det perfekta deltidsjobbet för dig. Läs mer nedan!
Arbetsuppgifter
 • Självständigt ta fram och skapa lämpligt content till hemsida, nyhetsbrev och sociala medier
 • Ta fram designförslag och sätta ihop folders
 • På sikt analysera marknadsföringen kring vad som funkar respektive inte funkar
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • Studerar en utbildning mot marknadsföring med inriktning mot grafisk formgivning, kommunikation, grafisk design eller mot en annan relevant inriktning. Vi ser gärna att du har minst ett år kvar av dina studier
 • Har hög digital kompetens och gärna grundläggande kunskaper i Adobe programmen och Wordpress / Cargo
 • Har grundläggande kunskap inom fotografi
 • Talar och skriver flytande svenska då bolaget främst verkar mot den svenska marknaden
Det är meriterande om du:
 • Tidigare arbetat i en liknande roll
 • Har ett intresse för hantverk

För att trivas i denna roll tror vi att du framförallt är kreativ, initativtagande och drivande. Du är inte rädd för att lägga fram åsikter eller nya förslag och ser dig själv som en riktig doer. Eftersom du jobbar tillsammans med de andra på företaget för att ta fram material är det viktigt att du också är prestigelös. Vidare tror vi att du är en person som tycker om att arbeta flexibelt och som tycker om att inte alltid ha en tydlig struktur eller tillvägagångsätt utan får möjligheten till att skapa detta själv. Avslutningsvis tror vi att du är utåtriktad och positiv och ser hellre lösningar än problem.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 8h i veckan med möjlighet till ökad omfattning framåt
 • Placering: Stockholm, med möjlighet att arbeta på distans

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se