Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Delta i ett projekt på en dag inom transport och miljö - och få betalt!

Ansök nu

Är du intresserad av innovativ forskning, transport och miljö - ta då chansen att vara en del av detta spännande projekt som utförs av Trafikia. Du kommer under en dag att dokumentera godstrafiken på olika platser runt om i Stockholm city. Syftet med denna studie är att minimera antalet bensin- och dieselbilar som rör sig i Stockholms innerstad.Arbetsuppgifter
  • Du kommer att stå på en mätningsplats och protokollföra bilarna som kör in och ut ur tullarna.
  • Efter trafikmätningen kommer du att lägga in informationen i ett dokument som Trafikia sedan kommer ta del av.


Kvalifikationer

Är kvalitetsmedveten, självgående och anpassningsbar samt har förståelse för svenska i tal och skrift eftersom all information kommer kommuniceras på svenska.

Övrig information

  • Start: 8 juni
  • Omfattning: 1 dags arbete
  • Placering: Stockholm city

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare