Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Cloudutvecklare med fokus på Azure

Ansök nu

Som Cloudutvecklare hos oss får du en unik chans att vara med i en start-up som har stora ambitioner inom fastighetsförvaltning. Du kommer vara med och utveckla och implementera banbrytande lösningar för att optimera fastighetsbranschen.Om tjänsten

Vi söker en kompetent och ambitiös Cloudutvecklare som vill vara med på vår spännande resa och hjälpa oss att skapa framtidens fastighetsförvaltning. Som en del av vårt team kommer du att spela en avgörande roll i att utveckla och implementera innovativa lösningar som möjliggör bättre fastighetsförvaltning och skapar mervärde för våra kunder. Du kommer som cloudutvecklare hos oss underhålla och utveckla vår fastighetsförvaltningslösning baserad på Microsoft Dynamics (CRM) och Power Plattformen, för att skapa digitala avbildningar av fastigheter för att bland annat lättare kunna identifiera och vidta åtgärd om något är fel. Vidare kommer du att implementera API-hantering i Azure för att möjliggöra framtida utvidgningar. Du kommer vara den som ansvarar för utvecklingen men kommer ha ett nära samarbete med systemarkitekten för att förverkliga vår vision.

För att passa i denna tjänst ser vi att du har ambitioner om att i framtiden bli system eller lösningsarkitekt. Du bör ha en vilja att jobba med teknik och ha en god förståelse för teknik.

Du erbjuds:

 • Att vara med på uppstarten av ett nytt innovativt bolag med ambitioner att vara i framkant gällande fastighetsförvaltningslösning som driver digital transformation inom fastighetsbranschen.
 • En dedikerad konsultchef från Academic Work under hela uppdraget


Kvalifikationer
 • Erfarenhet av molntjänster och djup förståelse för Azure, AWS eller GCP.
 • Erfarenhet av systemutveckling och databashantering.
 • Kunskap inom programmeringsspråk som exempelvis: C#, C++, Python och R.
 • Förmåga att sätta upp lösningar som kombinerar flera Azure-tjänster.
 • Språk: Engelska. Svenska är meriterande.

Det är meriterande om du har

 • Kunskap inom artificiell intelligens (AI).
 • Har erfarenhet av Azure Digital Twin och API-hantering i Azure.
 • Möjlighet att lära dig nya teknologier och koncept snabbt.
 • Utbildning: Systemvetenskaplig eller datateknisk utbildning (t.ex. från KTH).
 • Fullstack-utvecklingsförmåga med fokus på backend.
 • Erfarenhet av att arbeta med Microsoft Dynamics.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare