Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Cloud Engineer AWS till Innovativt Tech Företag

Publiceringsdatum
29 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en Cloud Engineer som uppskattar en liten och snabbrörlig innovativ organisation där du kan hantera ett brett spektrum av arbetsuppgifter? Vi söker för närvarande en Cloud Engineer som vill vara en nyckelspelare inom arbetet med vår AWS plattform- och automatiseringsinitiativ.Om tjänsten

Produkten som föreget erbjuder är utvecklad internt och är världsledande och patenterad. Företaget grundades 2014 och har aktivt arbetat med att introducera ny teknik på marknaden. Företagets teknik möjliggör ersättning av fysiska originaldokument med digitala original genom användning av blockchain-teknik (ex. handlingar inom bank och handel som Växlar, Löpande skuldebrev och Konossement). Företaget är nu på en spännande plats där produkten används både nationellt och internationellt och förväntas expandera på flera marknader under 2024.
”Vi är aktiva i en snabbt växande marknad och vi har pole position med vår produkt som började utvecklas redan 2016 och gick i produktion april 2019” - CTO
Företagets arbetskultur är prestigelös och främjar teamwork och tydlig kommunikation mellan kollegor. Med 25 medarbetare kommer du i denna roll att arbeta både direkt med kunder, säljsida, utvecklare och med Cloud Engineer kollega som arbetat på bolaget sedan 2019 med AWS plattformen.

Arbetsuppgifter
Som Cloud Engineer kommer du att spela en avgörande roll i att underhålla, vidareutveckla och automatisera företagets toppmoderna molninfrastruktur. Du kommer att vara involverad i att forma användningen av molnets potential i samarbete med företagets egen teknik, som är baserad på AWS Cloud.
Dina arbetsuppgifter inkluderar att utveckla AWS plattformen, sätta upp kundmiljöer, deploya nya releaser, automatisera pipelines i produktion och skapa övervakning i system, inklusive relevanta larm. Du kommer också delta i rullande on-call schema för vår kunders produktionsmiljöer.

Du erbjuds
Innovativa projekt: Arbeta med patenterad teknik inom negotiabla dokument och modern molnteknologi på en spännande marknad.
Karriärtillväxt: Tydlig karriärresa med förväntningar på långsiktig tillväxt inom bolaget
Flexibla arbetsarrangemang: Bolaget omfamnar flexibilitet mellan digitalt arbete och arbete från kontoret.
Stödjande kultur: Arbeta i en inkluderande, stödjande och mångsidig miljö där varje teammedlems välbefinnande prioriteras.
Spännande utmaningar: Unika utmaningar dagligen, som kräver innovation och kreativt tänkande.Kvalifikationer
 • Språk: Engelska flytande i tal och skrift
 • Utbildning: Kandidat inom relevent område
 • Färdigheter: Jira, Amazon Web Services (AWS)
 • Ca 2 års erfarenhet i AWS plattformen

Det är meriterande om du har

 • Språk: Svenska
 • Utbildning: Master inom relevant område
 • Färdigheter: Certifikat inom AWS
 • Erfarenhet i andra cloud plattformar

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Kommunikativ
Övrigt

Start: 1 april.
Omfattning: Heltid.
Placering: Vasastan, möjligt att arbeta på distans några dagar i veckan.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 mars 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se