Hoppa till innehåll

Backend-utvecklare till företag i expansiv fas

Just nu söker Telkey en backend-utvecklare med kunskap inom DevOps som kommer ha en drivande och central roll i deras verksamhet. Här får du möjlighet att arbeta med agila processer och korta beslutsvägar i ett bolag som växer snabbt. Tjänsten passar perfekt för dig som gillar att tänka nytt och vill utvecklas inom en bred backend-roll.Om tjänsten

Telkey Solutions är en molntjänstleverantör som erbjuder en unik lösning för elektroniska lås i form av en oberoende internettjänst för accesskoder. Låsen har hög intelligens och fungerar helt offline utan att tumma på säkerheten vilket har attraherat en bred kundportfolio - allt från stora telekombolag till välkända fjällanläggningar och fastighetsförvaltare.

I rollen som backend-utvecklare kommer du att vara en central del i Telkeys fortsatta tillväxtresa, ansvara för deras backend APIer och arbeta agilt med bland annat DevOps. Du välkomnas in i ett mindre team med god gemenskap och en kultur som genomsyras av innovation och kreativitet. Här får du stora möjligheter att forma ditt eget arbete i ett företag med god kommunikation och korta beslutsvägar. Utöver detta erbjuder Telkey även goda möjligheter till distansarbete och tror på frihet under ansvar.

Initialt är tjänsten ett konsultuppdrag via Academic Work med goda möjligheter till förlängning och överrekrytering om samarbetet uppskattas av båda parter.

Du erbjuds

 • Arbete med en spännande, unik och högteknologiskt produkt
 • Stort inflytande i ett företag med högt i tak
 • Flexibilitet kopplat till arbetstid och plats


Arbetsuppgifter
 • Backendutveckling i framförallt Golang och Python i syfte att utveckla och förbättra produkten samt bygga Rest-API:er
 • Hantera servrar och se till att det finns en välfungerande pipeline
 • Tillämpa agila arbetssätt
 • Ansvara för databasen i MySQL


Kvalifikationer
 • Har goda kunskaper i programmeringsspråket Golang
 • Har erfarenhet av DevOps samt av arbete i agila processer
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har

 • Kunskap inom verisionshantering med Git

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Anpassningsbar
 • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 jan. 2024 (43 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare