Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Automationsingenjör till Norrvatten

Ansök nu

Vi söker en automationsingenjör som kommer arbeta i hjärtat av produktionen för vårt viktigaste livsmedel - dricksvatten. Norrvatten arbetar systematiskt, uthålligt och kvalitetsmedvetet för en säker och hållbar vattenförsörjning. De planerar för stora investeringar i dricksvattenproduktionen under kommande år och här kan du blir en viktig aktör i arbetet med framtidsfrågorna.Arbetsuppgifter
 • Simuleringar och visualiseringar av systemen
 • Problemlösning inom produktionen
 • Hantera olika kommunikationslösningar och nätverk för automationssystem
 • Delta som kravställare i projekt rörande automationsfrågor
 • Medverka vid det dagliga underhållsarbetet i automationssystemet för att tillse driftsäkerheten i anläggningen
 • Säkerställa att dokumentationen rörande automation uppfyller Norrvattens anvisningar


Kvalifikationer
 • Har en ingenjörsutbildning med inriktning mot automation eller motsvarande
 • Har erfarenhet av arbete som automationsingenjör
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken förekommer på arbetsplatsen
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet från industrier som till exempel VA, kraft/värme, olja eller process
 • Goda kunskaper och erfarenhet av programmering och felsökning i automationssystem
 • Goda kunskaper inom Windows domän hantering

För att lyckas i rollen tror vi att du som person är målmedveten, engagerad och har en väl utvecklad analytisk förmåga. Du har lätt för att samarbeta med andra men även förmågan att arbeta självständigt och driva ditt arbete mot uppsatta mål. I arbetet ingår kontakter och samarbete inom och utanför Norrvatten som ställer höga krav på förmåga att kunna kommunicera i tal och skrift.

Norrvatten bedriver säkerhetskänslig verksamhet av betydelse för Sveriges säkerhet och är en aktör i den civila delen av totalförsvaret. Inför uppdraget så kommer säkerhetsprövning för inplacering i säkerhetsklass att ske. En sådan prövning innefattar registerkontroll via Säkerhetspolisen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 nov. 2023 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare