Hoppa till innehåll

Associate Client Manager till Danske Bank

Har du administrativ arbetslivserfarenhet, är en driven och teamorienterad person med högt kundfokus - då är rollen som Associate Client Manager inom Client Management LC&I, Danske Bank kanske något för dig!
I rollen kommer du att tillsammans med ett härligt och sammansvetsat gäng arbeta med Danske Banks största och mest komplexa företagskunder. Välkommen in med din ansökan redan idag!Om tjänsten

I rollen som Associate Client Manager assistent är du en viktig del av det team som arbetar med kundernas dagliga affärer med Danske Bank. Du kommer att arbeta direkt mot kund men primärt nära övriga kollegor i Client Management men också i nära samarbete med relationship managers, produktspecialister och olika back office enheter i banken. Tillsammans strävar vi mot ett gemensamt mål om att leverera den bästa upplevelsen och lösningen för våra kunder.

Du erbjuds möjlighet att arbeta med i en av Nordens främsta banker i ett globalt team med engagerade och resultatorienterade kollegor där kulturen präglas av samarbete för att nå våra mål. Du erbjuds också mycket goda möjligheter till professionell och personlig utveckling.

Rollen som Associate Client Manager assistent är mycket bred och varierande vilket kan vara utmanande men också mycket stimulerande då det finns goda möjligheter att lära sig många nya saker och därtill att skapa ett omfattande nätverk internt i banken. Tempot är tidvis högt och det krävs att du som person tycker om att ha många bollar i luften, tycker att det är spännande att vara nytänkande och direkt ta sig an nya arbetsuppgifter.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsdagarna är aldrig lika och arbetsuppgifterna är många och breda men det som Associate Client Manager ska arbeta med kan kort sammanfattas enligt nedan:Arbetsuppgifter
 • Hantera förfrågningar från kunderna avseende enklare cash managementärenden
 • Supportera närmsta teamkollegorna i Client Management med diverse löpande ärenden
 • Löpande administrativt kontorsarbete


Kvalifikationer
 • Har en eftergymnasial utbildning från universitet/högskola alternativt en YH-utbildning inom ekonomi
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Intresse för finanssektorn
Meriterande
 • Tidigare arbetslivserfarenhet från bank eller annat finansiellt institut
 • Kunskaper i cash management
 • Tidigare erfarenhet från kundservice

För att trivas i rollen ser vi att du som person är prestigelös, handlingskraftig, strukturerad och noggrann. Du motiveras av din egen och ditt teams framgång. Du är som bäst när du samarbetar och levererar i tid med kvalitet. Du har förmåga att arbeta självständigt såväl som i team, du tar ägarskap för dina arbetsuppgifter och du drivs av att utvecklas och lära dig nya saker. I rekryteringsprocessen kommer vi att fokusera extra mycket på:

 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
 • Flexibilitet
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
25 dec. 2023 (27 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga
Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga