Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Applikationsspecialist till Wisentic

Ansök nu

Besitter du tidigare utvecklarkunskaper från utbildning eller arbetslivserfarenhet och är en fena på kommunikation? Då är det dig vi söker! Wisentic letar efter deras nya Applikationsspecialist som vill vara med och digitalisera och automatisera processer inom försäkringsbranschen. I rollen kommer du vara experten inom ditt område och ha många kontaktytor i ditt arbete, både internt och externt. Låter rollen intressant? Sök redan idag - vi tillämpar löpande urval!Om tjänsten

Wisentic AB är ett ledande teknikföretag specialiserat på att utveckla innovativa mjukvarulösningar för försäkringsbranchen med visionen att skapa exceptionella applikationer som revolutionerar företagens digitala landskap. Wisentic söker sin kommande Applikationsspecialist, en nyckelroll för att förverkliga den visionen och leverera högkvalitativa lösningar till deras kunder. På Wisentic välkomnas du till ett genuint, hjälpsamt och lösningsorienterat team om 12 personer där utvecklingsmöjligheterna är många. Du får möjligheten att arbeta nära dina kollegor med hög kompetens och din närmsta chef, som också arbetar operativt, vilket gör att beslutsvägarna är korta och det finns goda förutsättningar för din egen utveckling. Teamet hittar gärna på roliga aktiviteter tillsammans, arbetar i en trivsam miljö och firar utrycksfullt och gemensamt när något går bra.
I rollen som Applikationsspecialist arbetar du nära produktägare och lösningsarkitekter samtidigt som du är ett nav mellan first line support och IT-avdelningen. Du är en nyckelperson vad gäller kontakt med både kunder och leverantörer. Med en god struktur och som superanvändare av Wisentics system är du en viktig del för företagets fortsatta framgång. Rollen innebär att du vid implementering av nya kunder hjälper säljarna att konfigurera systemen för att matcha varje kunds behov. Du kommer vara en viktig del av bolagets second line support. Rollen är dynamisk och du kommer ha möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter.

Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter - vi söker rätt person med rätt driv. I den här rollen finns nämligen möjlighet att vid rätt matchning och intresse på sikt växa in i en produktägarroll. Är du produktägare redan idag och blir nyfiken på hur du kan utforma tjänsten? Hör av dig!Arbetsuppgifter
  • Fånga upp behov från användare och utveckla krav till Wisentics lösningsarkitekter
  • Implementera nya kunder genom att konfigurera systemen tillsammans med projektledare
  • Driva, prioritera och planera utveckling och releaser tillsammans med utvecklingsteam, kundansvarig och kunder
  • Dokumentera processer och funktionalitet
  • Ansvara för testplanering och testning av nya releaser
  • Delta vid kundmöte med säljare som applikationsspecialist


Kvalifikationer
  • Har en eftergymnasial IT-relaterad utbildning med fördel inom data- & systemvetenskap alternativt har relevant arbetslivserfarenhet inom utveckling
  • Vill utvecklas mer inom IT och digitalisering
  • Har förståelse för affärs- och verksamhetsprocesser
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet

Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll alternativt som IT-utvecklare och nu vill arbeta närmare affärsprocesser och kunder. Ytterligare en fördel är om du arbetat i en produktägarroll och vill utveckla tjänsten till en liknande roll.

Vid denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du har ett sinne för detaljer och tycker om att arbeta strukturerat. Du är analytisk och har en förmåga att koordinera och prioritera flera initiativ parallellt. Din sociala förmåga är god och du är kommunikativ med en lösningsorienterad och proaktiv inställning.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare