Applikationskonsult inom Dynamics 365 till internationellt konsultbolag

Applikationskonsult inom Dynamics 365 till internationellt konsultbolag

Nu säker vi dig som både vill utvecklas kompetensmässigt och arbeta med den senaste tekniken för att skapa de bästa lösningarna tillsammans med vår kund! Vi söker därför Dig som brinner för att vidareutveckla och effektivisera affärsprocesser och omsätta dessa i Dynamics 365. Här får du möjligheten att vara med på vår kunds digitala resa, med fokus på Dynamics 365 och Finance & Supply Chain Management.
Arbetsuppgifter

Vår kund strävar efter långsiktiga partnerskap med deras kunder och du får därför möjlighet att arbeta i mångsidiga projekt med uppgifter som omfattar allt från scoping till analys, design, implementation och strategisk rådgivning för Dynamics 365 F & SCM och på Microsoft Dynamics-plattformen i stort.

Du ingår i ett eller flera kundnära team, där du bidrar till att bygga och vårda de nära relationerna till deras kunder. De arbetar oftast i stora åtagandeprojekt där de levererar hela team från för att hjälpa kunden från start till mål.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du driv och vilja att ta dig framåt och utmana dig själv. Du är trygg i din roll och vet hur man skapar förtroende för såväl nya som befintliga kunder. Vi ser det som viktigt med en god kommunikationsförmåga, då du kommer ha många kontaktytor, både internt och externt. Du har en förtroendeingivande framtoning och som person är du lösningsorienterad, brinner för kundnytta och är affärsmässig samt proaktiv.


Vi söker dig som har:
  • Kandidatexamen eller högre inom Industriell ekonomi / logistik/ produktionsplanering eller likvärdigt
  • Minst 3 års erfarenhet av Microsoft Dynamics (D365 F&SCM/AX)
  • Erfarenhet av affärsprocesser och verksamhetsförståelse inom produktion, lager eller industri
  • Mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
Övrig information
  • Start: Våren 2023
  • Omfattning: Heltid, 8-17
  • Placering: Stockholm
  • Övrigt: Detta är ett konsultuppdrag i 6 månader med ambitionen att bli överrekryterad till vår kund efter denna tid

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se