Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Android-utvecklare till LOX Container Technology!

Ansök nu

Vill du vara med på en revolution inom containerindustrin? Sök då rollen som Android-utvecklare till LOX!

LOX Container Technology AB är ett framstående svenskt industriföretag som står i spetsen för innovation inom trådlös teknik och industriell design. Deras passion är att utveckla och producera automationsprodukter som förändrar spelreglerna för containerindustrin. Dem söker nu sin nästa stjärna till teamet, så passa på att söka redan idag!Om tjänsten

Som Android-utvecklare hos LOX kommer du att spela en avgörande roll i att ta deras teknologi till nästa nivå. Du kommer att vara en del av ett team av passionerade experter inom trådlös teknik och automation.

Se mer om LOX produkt här:

Du erbjuds

 • Bred teknisk inriktning: Du kommer att arbeta med en mångfald av teknikområden, inklusive elektronik och mekatronik, vilket ger dig en unik och mångsidig arbetsupplevelse.
 • Global exponering: LOX arbete sträcker sig över hela världen, med närvaro i länder som Australien och Tyskland. De opererar på en global marknad där alla siffror blir imponerande stora.
 • Internationella samarbeten: LOX har spännande samarbeten med stora globala företag som är ledande inom sina branscher, vilket ger dig möjligheten att arbeta med branschens toppspelare.
 • Produktvariation: LOX produktportfölj sträcker sig från färdiga produkter till halvfärdiga och embryonala projekt, vilket ger dig möjlighet att vara involverad i olika stadier av produktutveckling.
 • Delaktighet: Du får möjlighet att köpa optionsandelar till ett förmånligt pris, vilket ger dig chansen att vara en del av bolagets framgångar och framtida utveckling.


Arbetsuppgifter
 • Utveckla innovativa applikationer: Skapa och implementera applikationer som driver våra automationsprodukter framåt och ger våra kunder enastående användarupplevelser.
 • Samarbeta i en dynamisk miljö: Arbeta tätt tillsammans med vårt dedikerade team för att lösa komplexa tekniska utmaningar och driva teknikens gränser.
 • Påverka framtiden: Bidra till att forma containerindustrins framtid genom att vara en del av en revolutionär rörelse som gör skillnad.


Kvalifikationer
 • Har eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Har minst 2 års erfarenhet av Android-utveckling
 • Har goda kunskaper av Java och/eller Kotlin
 • Har erfarenhet av molntjänster

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet och kunskap av att arbeta med Embedded systems

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare