Administratör till nationell utbildningsorganisation

Administratör till nationell utbildningsorganisation

Är du på jakt efter ett deltidsjobb att kombinera med studierna? Vi letar efter dig som är en do:er och som vill utvecklas med ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Som administratör är du den som har tekniskt ansvar för företagets digitala utbildningar och du kommer få en god inblick i den offentliga sektorns arbetsområden. Det här är en bred roll som inte kräver några förkunskaper. Vi tillämpar löpande urval så sök redan idag!
Arbetsuppgifter

Som administratör är du den som har tekniskt ansvar för SIPUs digitala utbildningar. Din roll kommer i huvudsak vara att agera ansiktet utåt för SIPU när externa föreläsare tas in, och du kommer att vara den som ser till att utbildningarna flyter på problemfritt. För detta krävs ingen förkunskap men du behöver vara lättlärd, socialt trygg och trivas i en roll med ansvar. Du kommer i huvudsak verka bakom kameran och arbeta administrativt med bl.a. research, felsökningar och CRM-verktyg när utbildningarna genomförs, men även synas framför kameran i de lägen det behövs. Som en bonus kommer du också kunna sitta med och lyssna på de digitala utbildningarna, vilket kan vara otroligt givande för dig som har ett intresse i stadsvetenskap. Beroende på dina kvaliteter och mål finns också utrymme att anpassa och utveckla uppgifterna. Är du en fena på videoredigering är detta något du kan få göra mer av, och är du duktig på research är det något som du kan få fördjupa dig i.

Arbetet lär du dig på plats genom att skugga och få testa dig fram. Du kommer dock aldrig att vara ensam i rollen utan ett team finns alltid på plats. Schemat görs med god framförhållning vilket gör det lätt att kombinera med dina studier.
Kvalifikationer

För att passa i rollen är du punktlig, lugn och van att ta ansvar. Du trivs i sociala roller och har lätt att ta dig an och hitta nya uppgifter. Du är lättlärd, duktig på att kommunicera och har ett eget driv att ta dig framåt och lösa saker. Dessutom har du ett öga för detaljer och lämnar inte något oavslutat efter dig.

Skallkrav
 • Du studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50%
 • Flytande i svenska, i skrift och tal
 • Goda kunskaper i engelska
 • Datorvana och erfarenhet av office-paketet
Meriterande
 • Erfarenhet av Zoom/Teams/Google meet eller annat digitalt mötesvektyg
 • Du studerar stadsvetenskap eller snarlik utbildning, vilket går i linje med utbildningsområdet
 • Erfarenhet av research, utbildningsproduktion, målgruppsanalyser eller redigering av video
Vi söker dig som är
 • Strukturerad
 • Kommunikativ
 • Självgående
Övrig information
 • Start: April
 • Omfattning: Deltid, heldagar enligt schema
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 8 maj 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se