Administratör till kort uppdrag för arbetsgivarorganisation!

Administratör till kort uppdrag för arbetsgivarorganisation!

Är du student eller kanske mellan två jobb och har några dagar över för ett kort uppdrag? Är du dessutom analytisk och har erfarenhet av att arbeta med statistik i Excel, då kan du vara den vi söker! Vi söker just en administratör till ett arbetsgivarförbund som organiserar företag i glasbranschen, Glasbranschföreningen AB. Uppdraget omfattar ca tre dagar under februari månad. Se till att skicka in din ansökan redan idag då vi jobbar med löpande urval.
Arbetsuppgifter

Glasbranschföreningen förhandlar bland annat kollektivavtal för medlemsföretag verksamma i branschen. I din roll kommer du att ha en nyckelroll i att beräkna en snittlön som ska användas som underlag i de kommande förhandlingarna med de fackliga motparterna. Arbetet Innebär att:

  • Sammanställa insamlad lönestatistik
  • Föra in data i Excel
  • Fastställa snittlönen för branschen samt ta fram annan relevant statistik
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
Vi söker dig som är
  • Har goda kunskaper i Excel. Kan beräkna medelvärde och skapa tabeller.
  • Har en analytisk förmåga samt kunskaper i ekonomi och statistik.

Vidare är det meriterande om du har en utbildning eller studerar till ingenjör. Har du goda kunskaper i matematik samt tidigare arbetat som statistiker är detta också meriterande.

Övrig information
  • Start: 13 februari
  • Tre heldagar: 13-15 februari
  • Gamlastan i Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se