Administrativ ekonomiassistent till NREP Sverige

Administrativ ekonomiassistent till NREP Sverige

Är du nyutexaminerad inom ekonomi eller juridik, eller en ung stjärna inom finans med intresse för en administrativ finansroll i ett målstyrt Private Equity Fastighetsbolag? Vi på Academic Work söker en Administrativ Ekonomiassistent till vår kund NREP! Nyligen har deras ekonomiavdelning genomgått en betydande tillväxt och de letar efter en person med en "kan-göra"-attityd att gå med i deras team för att stödja och ta del av deras resa. Starten sker omgående, så skicka in din ansökan direkt så att du inte missar din chans!Arbetsuppgifter

Till exempel kommer du att:

 • Ha ägandet för svensk bankförvaltning, inklusive öppnande och stängning av bankkonton, hantering av KYC-processer och nära samarbete med NREP Treasury.
 • Arbeta nära det interna ekonomiteamet och hjälpa till med deras fondbolagsverksamhet
 • Kommunikation med både interna och externa parter, såsom styrelseledamöter, luxemburgska förvaringsinstitut, revisorer, statliga tjänstemän
 • Ha möjlighet att skapa och utveckla dagliga uppgifter och processer med ledning av dina kollegor över hela organisationen i olika länder.

Dokumenthantering i form av:

 • Koordinering av signaturer i fysiska dokument samt administrera elektroniska signaturer tillsammans med Juridisk och Group Support.
 • Skapa ansökningsblanketter för olika behörigheter såsom Skatteverket och Kronofogden.
 • Ansvara för arkivering och uppdatering av data i olika företagssystem.
 • Möjlighet att förbättra processer kring dokumenthantering med olika verktyg såsom sammanslagning, Outlook-funktioner etc och utarbeta processbeskrivningar av dokumenthantering


Kvalifikationer

Du kan vara nyutexaminerad inom ekonomi eller juridik eller en ung yrkesman. Du bör ha viss erfarenhet från en administrativ eller finansiell befattning. Intresse för att skapa, automatisera och underhålla processer. Goda kunskaper i Microsoft Office-verktyg är viktigt.

Men viktigast av allt är du en snabblärande, din arbetsstil är noggrann och strukturerad och du tycker om att arbeta i en miljö med högt tempo, där många saker pågår samtidigt. Du kommer med största sannolikhet att trivas med att arbeta med NREP om du är en proaktiv och trygg person, villig att aktivt arbeta med praktiska uppgifter och utveckla de administrativa processerna tillsammans med de olika interna parterna.

När det behövs kan du ta ledningen bestämt men diplomatiskt. Du har en tydlig kommunikationsstil och andra skulle definiera dig som en mycket samarbetsvillig kollega. Detta är verkligen en internationell position och engelska är vårt huvudsakliga arbetsspråk förutom svenska, så du bör behärska båda.

Annan information:

 • Start: Omedelbart
 • Omfattning: Heltid
 • Plats: Regeringsgatan 25, centrala Stockholm
 • Arbetstid: Kontorstid 8-17

Rekryteringsprocessen sköts av Academic Work och NREP:s önskemål är att alla frågor gällande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas innan tjänsten tillsätts om vi gått vidare till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Juridik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se