Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

AddSecure söker dig med god kundvana!

Ansök nu

Har du vana av att jobba över telefon och ett intresse av att utvecklas inom tekniksupport? AddSecure söker dig med rätt driv och motivation till deras snabbväxande och relationsorienterade team! Ta chansen och sök tjänsten idag!Arbetsuppgifter
 • First-line teamet är väldigt viktigt för företaget i stort, då de varje dag har nya leveranser och felsökningar att hantera tillsammans med deras kunder och partners. Du förväntas driva ditt eget arbete framåt och motiveras av stora kundvolymer. Förutom detta söker vi dig med följande personliga egenskaper:

 • Serviceminded - då rollen innebär mycket kundkontakt

 • Kommunikativ - då du förväntas kommunicera både internt och externt, skriftligt och muntligt

 • Problemlösande - då det dagliga arbetet handlar om att lösa problem tillsammans med och åt kunder

 • Strukturerad - Då det finns stora krav på att kunna dokumentera/logga det arbete som utförsKvalifikationer
 • Har någon form av erfarenhet av att kundbemötande eller support
 • Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift

Addsecure arbetar med hantering av data och kommunikation på ett säkert sätt och därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och därför kommer en säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Arbetstider 8-17
 • Placering: Telefonplan
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Addsecures önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work (sts04@academicwork.se ).

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare