Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Account Manager till Academic Work i Stockholm

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om du är en person som triggas av miljöer där du är omgiven av människor som drivs av att utmana sig själva, tävla och ha riktigt roligt tillsammans, då finns det sannolikt en plats för dig i vårt säljteam internt.Om tjänsten

Att vara kundansvarig hos oss innebär stort fokus på nätverkande med många kontaktytor. Våra Account Managers är experter på att bygga relationer, de lyckas genom sin kompetens skapa tillit i kundmötet samt vara en rådgivande funktion när det kommer till organisationers utmaningar vad gäller personalplanering och kompetensbrist. Som Account Manager bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer. Rollen kan liknas vid att driva ett eget företag, i företaget. Du har ett tryggt och internationellt varumärke i ryggen som ger dig de rätta förutsättningarna för att lyckas och utvecklas.

Du kommer att arbeta med ett team av kompetenta och energigivande kollegor. Varje team har en Team Manager som säkerställer att du har rätt förutsättningar för att lyckas genom att följa upp dig och ditt arbete löpande. Du kommer även att erbjudas en dedikerad Sales Coach som brinner för att just du ska utvecklas och bli expert på Academic Work och vad vi gör. Utöver detta kommer du även att ta del av vårt kompetensutvecklingsprogram "Career Steps".Arbetsuppgifter
 • Omvärldsbevakning: För att på ett strategiskt sätt kunna kartlägga våra etablerade kunders framtida behov. Vi kan erbjuda som mest värde när vi förutser kundernas behov och arbetar proaktivt i våra kundrelationer.
 • Prospektering: Sökandet efter nya kundkontakter hos potentiella bolag som inte samarbetat med oss tidigare, men också bland kunder i vårt befintliga nätverk. Det är här som du verkligen kommer bidra med ditt krut, ”beat yesterday”-anda och nyttja ditt pannben för att nå resultat.
 • Mötesbokning: När du identifierat intressanta kontakter blir din nästa uppgift att kommunicera värdet av att träffa dig för den potentiella kunden. Detta kan vara genom så kallade "Cold Calls" med företag vi aldrig samarbetat med, likväl som varma kontakter som du redan har ett samarbete med. Vi värdesätter att träffa våra kunder ofta och våra Account Managers är dem som säkerställer en hög aktivitet genom mötesbokning.
 • Säljmöten: Det är här du skapar magi! Syftet med säljmötet kan vara att kartlägga kundbolagets verksamhet och göra en behovsanalys, gå igenom en kravprofil för ett konkret behov, bidra med branschkunskap eller bygga relation med kund.


Kvalifikationer

Hos oss är din ambition den viktigaste nyckeln för att lyckas. Vi tror att det är din personlighet och potential som avgör om du blir framgångsrik som Account Manager. Av oss kan du förvänta dig en gedigen introduktion, löpande coachning och tydliga mål - och det är upp till dig hur du använder din kreativitet, säljutbildning och ambition.

Vi ser att du har:
 • Minst två års erfarenhet av B2B-försäljning
 • B-körkort.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska - båda språken används på daglig basis.
 • Gymnasiekompetens som lägsta utbildningsnivå.

Meriterande för rollen:

 • Erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen.
 • Erfarenhet av att jobba inom branschområdena som IT/Tech eller Finance.
 • Eftergymnasial utbildning inom business management, försäljning, marknadsföring, ledarskap eller liknandeHos oss är din ambition den viktigaste nyckeln för att lyckas. Vi tror att det är din personlighet och potential som avgör om du blir framgångsrik som Account Manager. Av oss kan du förvänta dig en gedigen introduktion, löpande coachning och tydliga mål - och det är upp till dig hur du använder din kreativitet, säljutbildning och ambition.

För att lyckas som Account Manager ska du:

 • Ha en hög ambitionsnivå, uppskatta ett högt tempo och drivas av att uppnå resultat.
 • Vara intresserad av människor och inte rädd för att knyta nya kontakter.
 • Vara öppen för nya saker och våga utmana dig själv.
 • Kunna skapa förtroende i kommunikation med andra på ett ärligt och empatiskt sätt.

Därför är Academic Work en bra arbetsgivare
Vårt mål är att erbjuda den bästa arbetsplatsen och vår företagskultur präglas av tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart.
Som Account Manager blir du en del av ett team som lever upp till dessa värderingar varje dag. Vi tror på att ha roligt på jobbet, sprida positiv energi, nå imponerande resultat och att alltid vilja utvecklas.

Läs mer om rollen som Account Manager på vår karriärsajt:

Rollen

Onboarding

Utvecklas som Account Manager

Vår kultur

Övrig information om rollen som Account Manager

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, kontorstider. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning

Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak

Placering: Stockholm, Hagastaden (Solnavägen 3H)

Så söker du rollen som Account Manager
Vi använder tester för att säkerställa en säker och rättvis rekryteringsprocess, där fokus ligger på potentialen för rollen som Account Manager. När du har skickat in din ansökan utan ditt CV skickas en testlänk till dig. Om du går vidare efter testerna kontaktar vi dig för en telefonintervju. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 jan. 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga