Hoppa till innehåll

Verksamhetsutvecklare / Förändringsledare

AB Transitio söker en erfaren Verksamhetsutvecklare / Förändringsledare som ska leda verksamheten i förändring

Har du dokumenterad erfarenhet av arbete som verksamhetsutvecklare och förändringsledare samt har ett starkt intresse av att forma och leda verksamheten mot förändringar med fokus på ökad kundnytta? AB Transitio står inför en spännande resa där vi med bas i ISO 55 000 och med stöd av vårt nya Enterprise Asset Management system ska utveckla en datadriven tillgångsförvaltning av spårfordon, som minimerar risker och optimerar kostnader, allt för att skapa nytta för våra kunder. Som Verksamhetsutvecklare / Förändringsledare är du den som leder denna transformation. Du kommer att arbeta brett med utvecklingsfrågor och ha en central roll i alla kontakter såväl med interna som externa parter.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

AB Transitio ägs av Sveriges regioner och vårt uppdrag är att anskaffa, finansiera och förvalta spårfordon samt vara den kunskapspartner och resurs inom järnvägsområdet som våra ägare behöver. Du kommer till en organisation som präglas av en hög och positiv förändringstakt. Vi har genom åren tagit många bra initiativ och skapat bra arbetsprocesser och utvecklar vårt arbetssätt genom ständiga förbättringar. Vår utvecklingsresa fortsätter! Det ger dig stora möjligheter att vara med och forma såväl vårt strategiska som operativa arbete.
Vi är en mindre organisation som lyssnar, utvecklas och lär av varandra. Vi ger alla våra medarbetare stort utrymme till påverkan och utveckling. Vi ser det som en självklarhet att vi hjälps åt när det behövs. Välkommen till en organisation där ditt arbete uppmärksammas och spelar roll. Vi jobbar i team, hjälps åt och arbetar tillsammans mot uppsatta mål.

Vi tror på att en engagerande och inkluderande organisation skapar trygga medarbetare. Därför valde vi att inkludera samtliga medarbetare när vi tog fram våra fem värdeord: Prestigelöshet, Ömsesidig respekt, Transparens, Gemenskap, Ansvar. Vårt arbete under det senaste året har gjort att vi gemensamt kommit fram till dessa och att alla i organisationen kan stå bakom dessa. AB Transitio är certifierad av Great Place to Work och tillhör därmed en unik skara av organisationer som sätter sina medarbetare först. Certifieringen är ett bevis på en hög grad av trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap inom organisationen.

Dina arbetsuppgifter

Som Verksamhetsledare / Förändringsledare ansvararar du för att processer och arbetssätt förankras och implementeras i verksamheten. Du stödjer verksamheten genom att tillämpa generella metoder och principer. Du hjälper verksamheten att identifiera relevanta nyckeltal samt identifierar mål för förvaltningsgruppen. Hela transformationsarbete har kunden i fokus och du, genom aktiv samverkan med ägare/hyrestagare, arbetar för att öka kundnöjdheten.

Ditt ansvar är:
  • Verksamhetsutveckling: du kommer att planera och driva arbetet för stärkt datadriven tillgångsförvaltning.
  • Förändringsledning: du ansvarar för att driva förvaltningsgruppens övriga utvecklingsarbete enligt uppdrag och mål.
  • Gränssnittshantering: det ingår i din roll att omhänderta och utveckla gränssnittet med AB Transitions intressenter, samt att ta hand om hyrestagarnas önskemål.
  • Digitalisering och ny teknik: du driver verksamhetsutveckling med fokus på framtid och transformation mot digitalisering och ny teknik.
Värt att veta

Som Verksamhetsutvecklare / Förändringsledare ingår du i förvaltningsgruppen och rapporterar till Chef för Förvaltning. Tjänsten innebär många interna kontakter med kollegorna inom verksamheten och externa med hyrestagare, leverantörer och myndigheter. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Våra förväntningar
  • Relevant akademisk utbildning och erfarenhet inom verksamhetsutveckling och förändringsledning.
  • Analytiskt tänkande och förmåga att driva och implementera utvecklingsaktiviteter.
  • Stark kommunikationsförmåga och ledarskapskvaliteter och att du ser gott samarbete som en självklarhet.
Som person är du driven med en pragmatisk och proaktiv inställning. Du är självgående och har en hög energinivå i kombination med en problemlösningsförmåga. Din nyfikenhet och förmåga att vara inlyssnande skapar de bästa förutsättningarna för att leda arbetet mot uppsatta mål.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
AB Transitio logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
26 dec. 2023 (25 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Dana Jennerström
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Nynäshamn
Industri & Anläggning
Företagslogga
Järfälla
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Upplands-Bro
Industri & Anläggning
Företagslogga