Hoppa till innehåll
Är du en CAD-konstruktör som vill utvecklas vidare på ett familjärt företag? Hos AB Oljeplanering får du chansen att arbeta i en kreativ och stimulerande miljö med utmanande projekt.

Vi är ett mindre bolag där det är av yttersta vikt att varje medarbetare når sin fulla kapacitet för att vi ska kunna bibehålla vår starka relation till våra högt ansedda kunder. För att nå det målet är det vår tro att det ska vara roligt och trivsamt att komma in till kontoret.

Vi är leverantör av tekniska konsulttjänster och arbetar med projektering av rörinstallationer inom process- och petroleumindustrin. Företaget grundades 1955 och har sedan start varit betrodda med förtroendeuppdrag inom branschen. Vi följer nu omställningen mot fossilfria bränslen och behöver expandera för att kunna möta det ökade behovet hos våra befintliga och nya kunder. Vi har lång erfarenhet och våra kunder är de största aktörerna på marknaden. Vi arbetar från förstudie till komplett genomförande och du är delaktig i alla dess steg.

Tjänsten är placerad i Stockholm på kontoret (Älvsjö), efter provanställning tillåts man att jobba hemifrån om man önskar det.

Arbetsuppgifter
I din roll som CAD-konstruktör kommer du att vara en del i projektet med fokus på rörkonstruktion. Vi är måna om att leverera inom rätt tidsram och med kvalitet. För oss är det viktigt att du sätter kunden i fokus och gör ditt yttersta för att möta kundens och företagets behov. Du kommer att arbeta med projektets alla delar med fokus på 3D modellering samt framställande av ritningsunderlag.
Vi har även en till tjänst ute som VVS ingenjör / projektledare, en tjänst där det krävs att medarbetaren ensam ansvarar för projekt och kundkontakt.

Du kommer att:
-Utföra designarbetet i enlighet med kundens förväntningar och krav gällande tidsram

-Arbeta proaktivt för att upptäcka och kommunicera ut förändringar i rörkonstruktionens omfattning

-Upprätta flödesschema, isometrier, scanningsmodeller, rörlayouter, stödkonstruktioner i enlighet med kundens förväntningar

-Utföra rörspänningsberäkningar

-Utföra stödberäkningar

-Utföra flödesberäkningar

-Ta fram listor över material, dess mängder och typer som krävs för att bygga berörd konstruktion

Din bakgrund
Vi ser att du har en YH-utbildning inom CAD, BIM, rörkonstruktion eller motsvarande. Vidare har du vana av att arbeta med Office-paketet och AutoCad. Meriterande är erfarenhet från Autodesk Plant 3D samt spänningsberäkningsprogram som Caepipe och flödesberäkningsprogrammet Fluidflow. Slutligen uttrycker du dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
En förutsättning för att lyckas och trivas i denna roll är att du är flexibel, strukturerad, anpassningsbar och har god samarbetsförmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Heltid/Älvsjö

Förmåner
Friskvård 5000 kr, tjänstepension

Tillträdesdag
Efter överenskommelse

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Bifoga CV och personligt brev till Emil Bergling på:
Emil@oljeplanering.se
Mer info
Kontaktperson
Emil Bergling
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 okt. 2023 (15 dagar kvar)

Liknande jobb