Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Vitvarusäljare till Elon i Barkarby

Ansök nu

Är du en serviceorienterad person som brinner för försäljning? Trivs du i en arbetsroll där kunden är ditt största fokus där du ansvarar för att alltid leverera den bästa lösningen?
Då är detta en tjänst för just dig!

Din framtida arbetsgivare
Elon är Sveriges och Nordens största butikskedja inom vitvaror och hemelektronik med 274 butiker fördelade över landet. Elonbutiken i Barkarby är ett privatbolag som är en del av butikskedjan Elon. Ett familjärt företag som arbetar för att deras kunder ska få ut det bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt. De erbjuder ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter och kompletta kök med köksinredning. En arbetsplats som erbjuder händelserika dagar och stora utvecklingsmöjligheter.

Vad erbjuder rollen?
Som vitvarusäljare hos Elon ansvarar du för att bemöta kunderna på bästa möjliga sätt. Du erbjuds en omväxlande och spännande roll där du arbetar för att identifiera varje kunds behov och vägleda dem till rätt produkt. Du arbetar för att alla kunder ska känna sig välkomna och få den bästa möjliga servicen. Du bidrar med ett genuint engagemang i varje kund och tar dig an diverse utmaningar på ett lösningsfokuserat sätt.

Vem är du?
I den här tjänsten värderas personlighet före arbetslivserfarenhet. Är du i början av din karriär och söker en arbetsplats där du kan utvecklas? Ingen fara, vi har möjlighet att utbilda och lära sålänge inställningen är rätt. Vi söker dig som är engagerad, framåt och flexibel. Du är en positiv person som har en god inställning i de utmaningar som du tar dig för. En frisk fläkt som inte är rädd för att ta egna initiativ.

Du får kollegor som alltid har nära till skratt och därför ser vi att du är en lagspelare som är lyhörd för dina kollegor och kan bli en del av teamet. Du har ett stort driv, bra säljkondition och vilja att bli grym på det du tar dig an. Rollen innefattar en del tunga lyft varför god fysik är ett krav.

Kvalifikationer:
* Tidigare arbetserfarenhet av en serviceinriktad roll
* Tidigare erfarenhet av försäljning (meriterat om du arbetar inom liknande bransch)
* Goda kunskaper inom svenska och engelska
* Körkort

Övrigt:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 9-18 mån-fre samt varannan helg
Plats: Stockholm - Barkarby

Är detta din perfekta match?
Elonbutiken i Barkarby erbjuder nu dig en spännande roll inom ett väletablerat och familjärt bolag. En arbetsroll där du har möjlighet att bidra, utmanas och utvecklas. Visst låter det intressant!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Vid eventuella frågor kring tjänsten hör gärna av dig till Josefine på josefine.jisland@elon.se eller 0709-192563.

Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt före sista ansökningsdag. Så välkommen med din ansökan redan idag!
Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Sökord
Vitvarusäljare, säljare, Elon, butikssäljare, sälj, försäljning, butik, vitvaror, hemelektronik

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare