Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Servicemontör till Kinnarps


Har du C-kort, YKB och är intresserad av att jobba i en kombinerad roll mellan service, montage och leverans? Nu har du möjlighet att söka rollen som servicemontör till Kinnarps och därmed bli en viktig del i deras leveranskoncept.
Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder.
Läs mer på www.kinnarps.se

Vad erbjuder rollen?
I rollen som servicemontör är dina främsta arbetsuppgifter att leverera och montera möbler till Kinnarps kunder runt om i Stockholmsregionen. Du utgår från lagret i Veddesta, där du startar upp dagen tillsammans med övriga i teamet, för att sedan packa, leverera och montera möblerna. Du är således en viktig ambassadör för Kinnarps då du representerar varumärket såväl på vägarna som ute hos kund.

Storleken på projekt varierar och vissa perioder innehåller arbete hos flera kunder per dag medan du vissa perioder arbetar hos samma kund under en längre tid. Du arbetar till stor del ensam men under vissa projekt jobbar du tillsammans med en eller flera kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbete, gärna inom leveransyrket. Du har C-kort samt YKB, hanterar svenska i tal och skrift och är van vid att arbeta i digitala verktyg. Engelska och CE-kort är meriterande.

Som person är du ansvarsfull, har en god initiativförmåga och ett proaktivt förhållningssätt. Du har god förmåga att arbeta självständig likväl som tillsammans med andra i teamet. Som servicemontör kommer du att ha daglig kontakt med Kinnarps kunder vilket ställer krav på hög servicekänsla och en god kommunikativ förmåga. Vidare är du drivande och stimuleras av att lösa problem.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se

Sökord
Leveransmontör, servicemontör, montör, C-körkort, lastbilschaufför, chaufför, service, leverans, Kinnarps

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare