Säljare till Tingstad

Säljare till Tingstad


Brinner du för försäljning och kundrelationer? Sveriges ledande distributör av förbrukningsmaterial, Tingstad, söker nu en positiv och driven säljare med fokus på försäljning inom hotell, restaurang och catering (HORECA). Vill du tillhöra ett bolag i ständig utveckling, med starka värderingar där kulturen genomsyras av driv, professionalism, kommunikation, engagemang och hög serviceanda? Då kanske du är den vi söker!

Din framtida arbetsgivare
Sedan 1959 har Tingstad haft privilegiet att lära känna både stora och små företagare i Norden, dessa företagare med djärv entreprenörsanda är Tingstads kunder. De har sporrats och skolats, ibland förvånats men alltid inspirerats. De har lyssnat, gjort om, gjort rätt, men framför allt vågat. Därför är Tingstad där de är idag. De satsade tidigt på en stark logistik, vilket deras idag hypermoderna lager är ett exempel på. När deras kunder växer måste de vara förberedda. Sortimentet består just nu av 100 000 artiklar, som finns där för att stötta inte bara en, utan alla företagares verksamheter. Tingstads fokus är förbrukningsvaror, arbetskläder och utrustning till din arbetsplats. Emballage och förpackningar, rengöring och hygienpapper, kontorsmaterial och porslin/bestick för att ge några exempel. Vi pratar om det där som bara ska finnas där. Till rätt pris, och precis när det behövs; Tingstad har det!

Tingstad är ett starkt familjeföretag med rötterna i Göteborg. Kunderna finns i många olika branscher -restaurangbranschen, fackhandeln och dagligvaruhandeln för att nämna några. År 2022 var omsättningen ca 3,1 miljarder kronor.
Tingstads vision är att skapa en enklare vardag för alla som driver en verksamhet. Verksamheten består av närmare 475 passionerade medarbetare stationerade i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontor och logistikcenter är beläget i Göteborg.


Vad erbjuder rollen?
Tingstad är en marknadsledande B2B leverantör av förbrukningsmaterial, arbetskläder och utrustning. För att passa i rollen som säljare hos Tingstad är du en person som älskar högt tempo, är duktig på att skapa relationer, drivs av eget ansvar och vill bygga upp din egen kundbas.

Du kommer att ha daglig kontakt med både befintliga och nya kunder och du trivs i en roll där du får möjlighet att bearbeta och skapa relationer med kunder samt att driva merförsäljning. Engagemang, kundfokus, eget ansvar och ärlighet präglar verksamheten och i synnerhet försäljningen. Vi ger dig bra arbetsverktyg, ett väl upparbetat varumärke och branschens bästa inköpsavdelning i ryggen - vilket ger dig stora möjligheter att lyckas i din säljarroll. Du ansvarar över att presentera Tingstads erbjudande, prissättning och att skapa goda kundrelationer och kundnöjdhet.

Tingstad erbjuder en fast lön och en säljbonus. Utöver det får du ett starkt team med erfarna, lojala, ansvarsfulla, drivna och positiva arbetskollegor. Som anställd på Tingstad får du dessutom möjlighet att ta del av företagets generösa vinstdelningsprogram. Tjänstebil, mobil, dator och friskvårdsbidrag är ytterligare förmåner som inkluderas i arbetet. Tjänsten är placerad i Stockholm där ytterligare 13 säljare ingår i teamet.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med försäljning och som är en resultatorienterad person som motiveras av att nå dina uppsatta mål. Du är duktig på att driva, strukturera och utföra ditt arbete för att nå resultat. Ditt största driv är att ta in nya affärer och du vet hur du kommer till ett avslut. Du är en person som är bra på att anpassa bemötande och din kommunikation utifrån vad situationen kräver. Din positiva inställning gör att du har lätt för att hantera motgångar och du är en nyfiken person som brinner för försäljning. Du är även en ödmjuk lagspelare som ser samarbete och teamkänsla som en självklarhet i vardagen. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och meriterande är om du behärskar något av de asiatiska språken.

Det är meriterande om du erfarenhet av försäljning mot HORECA eller liknande branscher.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-02-12. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Tina Leijon på tina.leijon@effektiv.se


Sökord
Försäljning, kunder, nykundsbearbetning, säljare, kundrelationer, B2B, kundbesök

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.