Säljare till Caesarstone Scandinavia AB

Säljare till Caesarstone Scandinavia AB


Caesarstone Scandinavia AB satsar stort - nu söker vi en ansvarstagande säljare som vill bearbeta Stockholmsmarknaden! Är du en driven och erfaren säljare från bygg - eller kökstillverkarbranschen som får energi av kundmöten och trivs i ett självständigt jobb där du utgår hemifrån? Brinner du för att skapa långsiktiga kundrelationer och har erfarenhet av att bearbeta nykundsförsäljning och försäljning mot grossister och vill nyttja din sociala förmåga i din yrkesroll? Då kan du vara personen vi söker!

Din framtida arbetsgivare
1993 grundades familjeföretaget Magrab Natursten. Vi har sedan dess levererat naturstensmaterial från hela världen till stenindustrin, betongindustrin och trädgårdsmarknaden. I juli 2022 förvärvades Magrab Natursten av Caesarstone LTD och bolaget tog namnet Caesarstone Scandinavia AB.

Vi knyter nära kontakter med våra kunder och ser service som en självklarhet. Caesarstone har ett brett och unikt sortiment av granit, marmor, kalksten och kvartskomposit. Tillsammans med vårt stora lager, vår flexibilitet och yrkesskicklighet lägger vi grunden för en stark och pålitlig leverantör.


Vad erbjuder rollen?
Som säljare på Caesarstone Scandinavia AB är dina arbetsuppgifter att driva samt utveckla försäljningen på ditt distrikt i Stockholm och med omnejd, du kommer även att resa en del inom din geografiska placering. I ditt kundansvar så kretsar försäljningsarbetet kring att identifiera affärsmöjligheter och skapa mervärde gentemot kund. Dina arbetsuppgifter blir att arbeta med uppsökande verksamhet och vara närvarande ute hos kunden. Du brinner för att hitta kreativa försäljningslösningar tillsammans med dina kunder och du har lätt för att etablera långsiktiga relationer. Du genomför och planerar aktiviteter som ska generera lönsamma affärer för såväl kunden som företaget, på kort och lång sikt.
Du kommer att samarbeta och rapportera direkt till VD placerad på kontoret i Herrljunga. Tjänstebil ingår.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Kundbesök och proaktiv bearbetning av nya och befintliga kunder/arkitekter/kökstillverkare
* Ta ett helhetsansvar för dina befintliga kunder i distriktet, bygga och bevara god kundkontakt
* Identifiering av möjligheter och behov
* Självständigt planera, genomföra och följa upp ditt arbete
* Mässor


Vem är du?
För att trivas i rollen som säljare är du en affärsmässig, handlingskraftig person med ett stort engagemang samt en känsla för service. Du är starkt resultatdriven och strävar efter utvecklingsmöjligheter.
Som person är du social och utåtriktad med en hög arbetskapacitet. Du är självgående, strukturerad och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. För att trivas på företaget är det viktigt att du är en lagspelare som motiveras av att arbeta i nära relation med andra och att du är ödmjuk mot såväl kunder som kollegor. Det är viktigt att din grundinställning är att allt är möjligt och inser att vi alltid gör vad som krävs ute hos våra kunder. Vidare är du en förtroendegivande person med en förmåga att skapa och vårda goda långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare.
Tidigare erfarenheter inom stenhuggeri, bygg - eller kökstillverkarbranschen, kakel och klinker är meriterande men inget krav.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.
Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Då ägarna, Caesarstone LTD, är engelsktalande måste du känna dig bekväm i att hantera det engelska språket och vi ber dig därför att skicka in ditt CV på engelska.
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-02-12. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Tina Leijon på tina.leijon@effektiv.se


Sökord
kundbesök, försäljning, kunder, nykundsbearbetning, säljare, kundrelationer, grossistförsäljning, kökstillverkning, stenindustri

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.