Platschef för stambytesprojekt till kvalitetsbygg

Platschef för stambytesprojekt till kvalitetsbygg


Trivs du i en roll som platschef och har erfarenhet av att driva stambytesprojekt? Lockas du av utmaningen att få vara med och starta upp en ny avdelning hos ett händelserikt och nytänkande bolag? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Din framtida arbetsgivare
Kvalitetsbyggsgruppen är en miljövänlig byggkoncern med cirka 80 anställda som utför entreprenader inom nyproduktion, ROT, mark och betong åt nöjda och återkommande kunder. De erbjuder merparten av byggrelaterade tjänster under ett och samma tak och kunderna är såväl företag som privatpersoner.
De grundades 2006 och huvudkontoret är i Västberga, Stockholm.
Affärsidén är att tillfredsställa kundernas behov av kostnadseffektiva lösningar och högkvalitativa byggnadsarbeten via hög kompetens, miljövänliga och kvalitativa produkter samt tjänster till rätt pris, i rätt tid och med rätt servicenivå.
Tanken med bolagsstrukturen, med fristående bolag inom flera detaljområden, är att låta stordriftsfördelarna komma kunderna tillgodo i form av rätt kompetens med ett stort mått av flexibilitet och en hög servicenivå. Kvalitetsbyggs ledord är pålitlighet, proffsighet, trygghet, prisvärdhet och kvalitet.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som platschef för stambytesprojekt kommer du att driva projekt för mellan 100 och 300 lägenheter, i huvudsak med kvarboende. Projekten är inom Storstockholm och du förväntas vara ute på plats dagligen och tanken är att du driver ett projekt åt gången. Avdelningen för stambyten hos Kvalitetsbygg är nystartad vilket innebär att du kommer att ta en viktig roll för bolaget inom detta segment.
I projekten har du ansvar för övergripande ekonomisk och juridisk kontroll. De som arbetar i projekten är främst underentreprenörer som du leder och skapar en god gruppkänsla för. Då det är kvarboende i de flesta projekt är du ansvarig för dialogen med dessa och du agerar ansiktet utåt gentemot beställaren.

Är detta din perfekta match?
Vi ser att du som söker tjänsten som platschef för stambytesprojekt har en praktisk bakgrund, såsom inom VVS eller som snickare. Du har drivit projekt inom området tidigare, gärna i storleken 100-250 lägenheter. Eftersom tjänsten innebär ett övergripande ansvar i projekten har du goda kunskaper inom både entreprenadjuridik och entreprenadekonomi, vilket kan ha förvärvats antingen genom erfarenhet eller utbildning. I projekten arbetar du i systemet Byggsamordnaren och det är starkt meriterande om du har arbetat i det systemet tidigare.
Som person är det viktigt att du är socialt säker och har en god kommunikativ förmåga. Vidare är du självgående och proaktiv i ditt arbete. Eftersom det ofta kan vara svårt att förutse problem i projekten är du duktig på att tänka utanför boxen och ha ett lösningsorienterat tankesätt.
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-02-09. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Sofie Egebrant på sofie.egebrant@effektiv.se.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 feb 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.